Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υποψήφιος Δήμαρχος ο Μιχάλης Βρεττός;

Σύμφωνα με σελίδα στο Face Book, ο Μιχάλης Βρεττός θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών. Η σελίδα ανέβασε αυτή τη φωτό κι έκανε το εξής σχόλιο…
«Έγκριση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Βρεττού για δήμαρχος. Εσείς οι δέκα της φωτογραφίας, στενοχωρήσατε δύο ανθρώπους. Τον Γιάννη Κασσαβό και τον Σπύρο Βρεττό.»


Αυτό που μένει είναι η επιβεβαίωση ή όχι από τον ίδιο. Και σίγουρα περισσότερο απ΄ όλους ο Μιχάλης, στεναχωρεί το Σωτήρη (κι ας χαμογελά αμήχανα στη φωτό…)
Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Κορνιλάκης, έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του από τους υπόλοιπους, αναρτώντας κάτω από το θέμα το εξής σχόλιο:
"Δε νομίζω... ο Θέμης (τον πρώην Δήμαρχο Θρακομακεδόνων εννοεί) μας κάλεσε να πιούμε ένα κρασί , τουλάχιστον εγώ γι αυτό παρεβρέθηκα..."
Για την ιστορία αξίζει ν' αναφερθεί πως στη φωτό διακρίνονται από αριστερά και δεξιόστροφα οι: Νίκος Ξαγοράρης, Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Κρημνανιώτης, Χρύσανθος Κόνταρης, Θέμης Οικονόμου, Γιάννης Νίκας, Γιάννης Λαζάρου, Σωτήρης Ντούρος, Παναγιώτης Κορνιλάκης και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (όλοι τους μέλη της Παράταξης "Για την Πόλη μας" με επικεφαλής μέχρι τώρα τουλάχιστον τον πρώην Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου