Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεχίζει τον αγώνα για την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο της Αυλίζας ο Σύλλογος κατά της εγκληματικότητας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 05/11/2015 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εκπροσώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον υπασπιστή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Αρ. Λυμπεράτο και με το Γ.Γ. κ. Δ. Αναγνωστάκη, παρουσίας και του κ. Αθ. Κατσιγιάννη, Γ.Γ του Δήμου Αχαρνών.
Η συνάντηση είχε ως βασικό θέμα συζήτησης τον προγραμματισμό όλων των απαιτούμενων ενεργειών στις οποίες πρέπει να προβούν το Υπουργείο και ο Δήμος Αχαρνών, προκειμένου να αλλάξει χρήση και να παραχωρηθεί το κτίριο του Γυμνασίου της Αυλίζας για τη μεταστέγαση αστυνομικών υπηρεσιών.
Η παρουσία του κ. Κατσιγιάννη υπήρξε καθοριστική καθώς κατέθεσε την εμπειρία και την τεχνογνωσία του σε σχετικά θέματα και δήλωσε την διάθεση για τη συνδρομή του, σε συνεργασία με αρμόδιο υπάλληλο του Υπουργείου, για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων διοικητικών πράξεων. 
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, τέθηκαν θέματα σχετικά με μέτρα και πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, όπως α) η εφαρμογή νέου επιχειρησιακού σχεδίου στο Δήμο Αχαρνών και γενικότερα στη Δυτική Αττική, και β) η διατύπωση νομοθετικής διάταξης για την ηχορύπανση σε οικιστικές περιοχές.
Ελπίζουμε ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις και θα τηρηθούν οι υποσχέσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Δήμου Αχαρνών προς τους πολίτες των Αχαρνών για το ζωτικής σημασίας πρόβλημα της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου