Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στη Μεγαλόπολη έφτασε η χάρη της Ζεστής Αγκαλιάς...

... όπου κι έδωσε αγωνιστικό «παρών» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τριτέκνων
 

Ο σύλλογος Τριτέκνων Μεγαλόπολης ο «Αρκάς», μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο της περιφερειακής ένωσης τριτέκνων Πελοποννήσου κ. Κορομηλά Χρήστο ,φιλοξένησε στη Μεγαλόπολη, το περιφερειακό συμβούλιο τριτέκνων. 
Στην συνάντηση παρευρέθηκε η πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής και η αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης τριτέκνων ,Ναυροζίδου Μαρία και όπως μας είπε σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι να θέσουν επί τάπητος θέματα που μαστίζουν τις τρίτεκνες οικογένειες. 
Συζητήθηκαν θέματα όπως: α)γενική συνέλευση ομοσπονδίας, β) αποτελέσματα πεπραγμένων 2015, γ)θέματα πρόνοιας (επιδόματα – τρόφιμα), δ) φορολογικές, και άλλες απαλλαγές, ε)ενιαία στρατηγική οργάνωσης και ταυτοποίησης μελών,στ) συντονισμός αγωνιστικών κινητοποιήσεων για το δημογραφικό. 
"Δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τα παιδιά μας ως τεκμήριο" είπε χαρακτηριστικά η κ. Ναυροζίδου. Ακόμα ανέφερε ότι θα οργανώσουν πιο συγκεντρωτικά τα αιτήματά τους προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, πλήρη εξομοίωση στους τρίτεκνους χωρίς καμία πλέον αναβολή. 
Στη συνάντηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τριτέκνων συμμετείχαν επίσης και η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας,κ. Χαρούλα Βελισσάρη-Βαδάκογλου,η πρόεδρος του Συλλόγου με τρία παιδιά Κορινθίας ,κ. Τσαντήλα Γεωργία καθώς και ο πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Καμπούρος. 
Ο κ. Καμπούρος όπως μας είπε τα πράγματα οδηγούν σε αδιέξοοδο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι. Επίσης τόνισε ότι πρέπει να γίνουν μαζικές συγκεντρώσεις του κόσμου και όχι γι 'αυτούς αλλά για το μέλλον των παιδιών τους για να μπορέσουν να δώσουν λύση στα προβλήματα που μαστίζουν τις τρίτεκνες οικογένειες. 
Εκεί βρισκόταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου, Χρήστος Κορομηλάς ο οποίος όπως δήλωσε συγκεντρώθηκαν σήμερα όλοι οι πρόεδροι από όλη την Πελοπόννησο για να συζητήσουν φλέγοντα θέματα που αφορούν τις οικογένειες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.Περίπου το 15% των οικογενειών σε επίπεδο Πελοποννήσου δεν εργάζονται. 
Γι' αυτό σκοπός είναι να πιέσουν την πολιτεία να σκύψει στο πρόβλημα. Παρακάλεσε την 1η και 2η αυτοδιοίκηση ,την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και όλους τους Δήμους Πελοποννήσουν να δώσουν την βοήθεια τους. 
Να βοηθήσουν δίνοντας έκπτωση στα δημοτικά τέλη και στα τέλη ύδρευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Καθώς επίσης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να δώσει τη δυνατότητα για απασχόληση σε άτομα που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα. 
Κλείνοντας ο κ. Νίκος Αποστολόπουλος μέλος του Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων του Δήμου Μεγαλόπολης ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Μεγαλόπολης και το Δ.Σ για την υποστήριξη και την συμπαράσταση στο Σύλλογο Τριτέκνων ,με την παραχώρηση λεωφορείου για την καλύτερη μετακίνηση των μελών της περιφερειακής ένωσης στο Δήμο Μεγαλόπολης ,αναδεικνύοντας το φυσικό κάλος της περιοχής και παρέθεσε γεύμα προς τιμή τους.
Δείτε τι δήλωσε η Μαρία Ναυροζίδου στο "http://www.arcadiaspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου