Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ποντιακή συστράτευση, από Βορίδη - Γρηγοριάδη για Τζιτζικώστα στη Βαρυμπόπη


Μεγάλη εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου στο ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ CLUB με ομιλητή τον Βουλευτή Μάκη Βορίδη και διοργανωτή το «παλικάρι του λαού» Παναγιώτη Γρηγοριάδη. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παλικάρι έχει ταχθεί ευθύς εξαρχής με τον Τζιτζικώστα τόσο λόγω της υποστήριξης του τελευταίου από τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και λόγω της δέσμευσής του ότι θα φέρει στο προσκήνιο τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες του Πόντου.
«Με γνώμονα το συμφέρον και τα χρόνια προβλήματα των Ελλήνων του Πόντου, υπεβλήθησαν στον υποψήφιο για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, σειρά αιτημάτων με απώτερο σκοπό να δοθούν άμεσα λύσεις σε όσα επί σειρά ετών ταλαιπωρούν και ταπεινώνουν τους Έλληνες του Πόντου ώστε να βρούμε πάλι το δρόμο μας και να προστατεύσουμε την ιστορία μας, την αξιοπρέπειά μας και τα συμφέροντά μας. Μόνο έτσι η νέα γενιά των Ποντίων θα μπορεί να διασφαλίσει την ταυτότητά της και να διεκδικεί υπερήφανα τη θέση που της αναλογεί μέσα στην κοινωνία. Στην απόφασή μας να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα συνέτεινε η ειλικρινής και ξεκάθαρη δέσμευσή του για όλα τα παραπάνω. Η δική μας ξεκάθαρη υποστήριξη στο πρόσωπό του αφορά το παρόν και το μέλλον των Ελλήνων του Πόντου», σημειώνει το παλικάρι του λαού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου