Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πλούσιο εορταστικό Διήμερο στις Άνω Αχαρναίς για τον εορτασμό του Αγίου Κωνσταντίνου


Αμέσως μετά τη Λιτάνευση 

Ο Ιερέας του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης πατήρ  Ελευθέριος με μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου  





O χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου  Παναγιώτης  Μαράτσης, κηρύσσει την έναρξη  του χορευτικού  προγράμματος. Μικρό χορευτικό. μεγάλο χορευτικό και μεγάλο χορευτικό 

Τα παιδιά έδωσαν επί σκηνής, τον καλύτερό τους εαυτό
Όσο περνούσε η ώρα τα τραπέζια γέμισαν ασφυκτικά 
 

Στο τραπέζι των επισήμων διακρίνονται οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών Αναστάσιος Χίος, Θεόφιλος Αφουξενίδης και στο βάθος η Ελένη Σαχσανίδου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Χαριτίδου και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, Μαρία Ναυροζίδου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΩΡΑΣ 
Ένα πλούσιο εορταστικό διήμερο με θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, διοργανώθηκε στη Συνοικία των Άνω Αχαρνών, προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. 

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους, την παραμονή της γιορτής, Τετάρτη 20 Μαΐου, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. 

Ανήμερα της γιορτής των Αγίων, το πρωί της Πέμπτη ς 21 Μαΐου τελέστηκαν ο Όρθρους και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας και το απόγευμα ο Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν, με τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας. 
Εν συνεχεία, η γιορταστική βραδιά, που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Αχαρνών άνοιξε με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό. Τη σκυτάλη πήραν αμέσως μετά, ο συμπολίτης μας τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης και ο Νίκος Καλδάνης, ( συμμετείχαν αφιλοκερδώς και οι δύο) καθώς και η ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ, που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου