Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αναστέναξε η ΠΟΝΤΕΡΟΣΣΑ από την χορο - λαοσύναξη των ΚΑΠΗ Αχαρνών

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΩΡΑΣ
Χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την συνεστίαση - πίτα των ΚΑΠΗ
 Με μεγάλη επιτυχία και κέφι, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου.
Οι αίθουσες του κέντρου «ΠΟΝΤΕΡΟΣΣΑ» της Λεωφ. Πάρνηθας, γέμισαν ασφυκτικά, από τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου, στην ειδική εκδήλωση του διοργάνωσε με μεράκι, η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗΦΑ), με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Δασκαλάκη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ ευχαρίστησε τα μέλη των ΚΑΠΗ για τη μεγάλη συμμετοχή, τονίζοντας πως ένας από τους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, ήταν η μέριμνα και η φροντίδα των ηλικιωμένων.

«Εμείς στην ΔΗ.Φ.Α είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη παρέα των Κ.Α.Π.Η. που στήθηκε και με τις προσπάθειες των προέδρων τους και τους εκπροσώπους τους, όπως τον κ. Γεώργιο Περρή, την κα Πόπη Φαμελίτου, κλπ. τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».
Είναι γεγονός, ότι οι υπεύθυνοι του ΚΑΠΗ, είχαν ετοιμάσει για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλάμβανε, πέρα από το καλό φαγητό, ευχάριστη ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική, από την ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ, με τους Γιώργο Αθανασιάδη στο αρμόνιο, τον Νίκο Μπουρνέλη στο τραγούδι και σε έκτακτη συμμετοχή, τον γνωστό συμπολίτη μας ερμηνευτή Θανάση Ευταξίας, σε λαϊκό και χορευτικό πρόγραμμα. 
Κοντά στους «έφηβους» της τρίτης ηλικίας, βρέθηκαν από νωρίς οι Αντιδήμαρχοι Παν. Πολυμενέας, Θεόδωρος Συρινίδης και Ελένη Σαχσανίδη, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Γεωργία Ευθυμιάδου και Κώστας Καρυδάκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών Γεωργία Κατή και 
ο πρώην δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Βρεττό.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός που έφτασε λίγο αργότερα, έδωσε θερμές ευχές σε όλους για καλή χρονιά γεμάτη υγεία. Αμέσως μετά το φαγητό, το κέφι φούντωσε στην πίστα, με χορούς συρτά, νησιώτικα, τσάμικα, ηπειρώτικα, ποντιακά και ζεϊμπέκικα. 
Την παράσταση στο ζεϊμπέκικο έκλεψε ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ Γιώργος Δασκαλάκης 
Και του χρόνου! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου