Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Απάντηση στον Παναγιώτη Γρηγοριάδη από τον Σύλλογο κατά της Εγκληματικότητας


Σύλλογος κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών Δήμου Αχαρνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τοπικές εφημερίδες αναρτήθηκε δημοσίευμα το οποίο αποτελεί προσωπική άποψη του κ. Παν. Γρηγοριάδη, που καταφέρετε εναντίον του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Μεγάλη έκπληξη όμως μας προκαλεί η επίθεση στον κ.Γεώργ. Κουλόγιαννη, αντιπρόεδρο του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών, για τις έως σήμερα ενέργειες και συναντήσεις του σχετικά με την μετεγκατάσταση του ΑΤ Αχαρνών στο Γυμνάσιο της Αυλίζας.
Θεωρούμε άτοπο, άστοχο και ανούσιο να απαντήσουμε με έγγραφα και αποδείξεις στο δημοσίευμα αυτό. Το μόνο που έχουμε να διαβεβαιώσουμε είναι ότι τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου δε θα μπούμε σε λογική αντιπαράθεσης, μικροπολιτικών και μικρό παραταξιακών χειρισμών. Θα στηρίξουμε όλους όσους από οποιαδήποτε θέση και με οποιονδήποτε τρόπο έχουν ως σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών.
Κύριοι, έχουμε χορτάσει από λόγια.
ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΣ....ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.

Για το Σύλλογο.
Γ. Κουλόγιαννης – Δ. Μουχίκα – Λ. Μιχαηλίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου