Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκίνησε η νέα χορευτική χρονιά για τον Λαογραφικό του Κόκκινου Μύλου

ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
Κατάμεστη από κόσμο που αγαπά και θαυμάζει τον Σύλλογο "ο Κόκκινος Μύλος" η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών 
Γιάννης Κασσαβός...
... Αναστάσιος Χίος...
...Θεόδωρος Συρινίδης...
...Παναγιώτης Πολυμενέας...
... Μαρία Ναυροζίδου...
... και Εύη Παντελιά, τίμησαν τα παιδιά του Χορευτικού - Λαογραφικού Συλλόγου, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Ουδείς είχε αμφιβολία για την εξαιρετική εμφάνιση των χορευτικών. Τα παιδιά του Κόκκινου Μύλου έδωσαν για μία ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου, ο καθιερωμένος αγιασμός του Λαογραφικού Συλλόγου «Ο Κόκκινος Μύλος». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε τα παιδιά του Συλλόγου που εισήχθησαν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας, ενώ ως είθισται, ακολούθησε ένα πλούσιο κι εξαιρετικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, από τα τμήματα του Συλλόγου. 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός εξαίροντας τη σημαντική προσφορά του Συλλόγου στη διατήρηση και διασφάλιση της λαογραφικής μας κληρονομιάς τόνισε: «Εσείς είστε ο θετικός πρεσβευτής των Αχαρνών στον κόσμο. Η δική σας παρουσία, η προσφορά σας στον πολιτισμό, αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Να είστε σίγουροι ότι ο Δήμος Αχαρνών θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο σας». 
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι κκ Αναστάσιος Χίος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Παναγιώτης Πολυμενέας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Θεόδωρος Συρινίδης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, η κα Μαρία Ναυροζίδου Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. , η κα Εύη Παντελιά Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Στέργιος Πεδιαδίτης.
Δείτε και live στιγμιότυπα από την εκδήλωση, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Acharnorama

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου