Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Συννέφιασε» ο Ουρανός...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στις Αχαρνές ο θάνατος του Δημήτρη Ουρανού. 
Ο πρώην Αντιδήμαρχος έφυγε, αναπάντεχα, σε ηλικία 49 ετών, το πρωί της Κυριακής, 10 Αυγούστου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου βρισκόταν για διακοπές, με τη σύζυγο και την κόρη του. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε μπροστά στο περίπτερο όπου θα αγόραζε την κυριακάτικη εφημερίδα του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, στο νοσοκομείο, δεν επανήλθε. 
Ο θάνατός του οφείλεται, πιθανότατα, σε ανακοπή καρδιάς, αλλά η ακριβής αιτία θα γίνει γνωστή το βράδυ της Δευτέρας, 11 Αυγούστου, από το πόρισμα της νεκροτομής στην οποία θα υποβληθεί. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εκλιπών είχε υποβληθεί, πριν από χρόνια, σε τετραπλό μπάι πας κι ότι είχε χάσει πρόωρα τους γονείς του.
Ήταν άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία κι ασχολήθηκε από μικρός με τα κοινά. 
Το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Σπύρου Στριφτού κι άσκησε καθήκοντα Αντιδημάρχου το 2003 και 2004. 
Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Αυγούστου και ώρα 17:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ
-Ο Δημήτρης Ουρανός γεννήθηκε το 1965 στο Μενίδι από πατέρα Κρητικό και μάνα Μενιδιάτισσα. 
-Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λύκειο Αχαρνών και εισήχθη στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση και υπήρξε μέλος του Συμβουλίου της Σχολής του. 
-Την περίοδο 1992-93 ανέλαβε καθήκοντα ειδικού συμβούλου, στο γραφείο του Υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Χρήστου Κατσιγιάννη.
-Έλαβε μέρος στις Δημοτικές εκλογές του 2002, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την Δημοτική Παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ», του Δημάρχου Σπύρου Στριφτού κι εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων.
-Το 2003 και 2004, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Αχαρνών.
-Εργαζόταν στην Διεύθυνση Οικονομικού του ΤΕΙ Πειραιά.
-Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου