Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γιάννα Τσούπρα και Χάρης Δαμάσκος εκπροσωπούν τις Αχαρνές στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

ΓΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΠΡΑ-ΧΑΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ
Η Γιάννα Τσούπρα κι ο Χάρης Δαμάσκος θα είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι των Αχαρνών στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. 
Η πρώτη, με 5868 ψήφους,  εκλέχθηκε, δεύτερη κατά σειρά, στην Ανατολική Αττική, με το ψηφοδέλτιο της νικήτριας των εκλογών, Ρένας Δούρου.
Ο πρώτος, που άλλαξε εκλογική περιφέρεια, εκλέχθηκε με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα. 
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ικανούς και πεπειραμένους ανθρώπους η αριθμητική τωνν Αχαρνών θεωρείται μικρή, αφού πρόκειται για τον τέταρτο, σε πληθυσμό, Δήμο της Αττικής.
Ιδού η φωτό της Γιάννας Τσούπρα μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ανατολικής Αττικής που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου, κατά την τελετή της ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Αυγούστου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης Άνω Λιοσίων.

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Σπύρος Πάντζας, Γιάννα Τσούπρα, Πέτρος Φιλίππου (Αντιπεριφερειάρχης), Ιωάννα Στεργίου, Φωτεινή Νικηταρά, Στέλιος Κοροβέσης και Νάσος Αναγνωστόπουλος
Ιδού και η σειρά κατάταξης των Περιφερειακών Συμβούλων της Ρένας Δούρου στην Ανατολική Αττική. Στον πίνακα δεν περιλαμβάνεται ο εκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου