Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σήκωσαν την κούπα οι Νέοι του Αχαρναϊκού

Στιγμιότυπα από την απονομή και τους πανηγυρισμούς
                                                                                                                                             07/06/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤEΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2013-2014 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ
 ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE!!! 


Ο μεγαλύτερος τίτλος που έχει αποκτήσει ο Αχαρναϊκός τα τελευταία χρόνια ήταν αυτός που σήμερα κατέκτησαν με το σπαθί τους οι νέοι της ομάδας των Αχαρνών! Πρωταθλήτρια Νέων Ελλάδος της Football League στέφθηκε η Κ20 του Αχαρναϊκού!!! Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νοτίου Ομίλου, οι νέου του Μάκη Παπαδόπουλου αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Ταύρου την Πρωταθλήτρια Βορείου Ομίλου Αναγέννηση Καρδίτσας ανάμεσα σε εκατοντάδες φιλάθλους. Το 0-3 που κατάφερε ο Αχαρναϊκός απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν το επισφράγισμα μίας άκρως επιτυχημένης πορείας. Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου «χτίσθηκε» από τον ίδιο πριν από 7 χρόνια, όταν ξεκίνησαν την πορεία τους οι Ακαδημίες. Σήμερα η Κ20 του Αχαρναϊκού κατέκτησε έναν τίτλο που άξιζε από την πρώτη στιγμή! Οι Νέοι μας ηγήθηκαν για 21 αγωνιστικές την κούρσα του Πρωταθλήματος πετυχαίνοντας κυριολεκτικά έναν άθλο με σκληρή δουλειά, θυσίες και πάθος για την κατάκτηση της πρωτιάς, ενώ ήταν η 2η καλύτερη ομάδα στην επίθεση με 67 γκολ και η καλύτερη στην άμυνα του Πρωταθλήματος με 23 γκολ! 
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήρια της σε όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση των δύο τίτλων, στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό team με Επικεφαλής τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο αλλά και στους γονείς των παιδιών για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια!
Θα είμαστε στο πλευρό τους και την νέα σεζόν καθώς θεωρούμε πως οι Ακαδημίες είναι το μέλλον της ομάδας, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου! 

Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε! 
                                                                                       
                                                                                                       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου