Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ήρθε κι έδεσε η παιδική Χορωδία της ΕΓΕ Αχαρνών με το Παιδικό Φεστιβάλ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εξαιρετική συμμετοχή της παιδικής χορωδίας της ΕΓΕ Αχαρνών στο 20ο Παιδικό Φεστιβάλ 
Γλυκιά γεύση άφησε στο κοινό η παιδική χορωδία της ΕΓΕ Αχαρνών που έκανε την εμφάνιση της στο 20ο Παιδικό φεστιβάλ το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουνίου. Τα μικρά αν και η ζωή της χορωδίας μετρά μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν ερμηνεύοντας αγαπημένα ελληνικά ακούσματα, να κερδίσουν τον θαυμασμό, αλλά και το θερμό χειροκρότημα του κοινού τους.

Τα εύσημα ασφαλώς εκτός από τα παιδιά και το δραστήριο Δ.Σ. της ΕΓΕ Αχαρνών που είχε την έμπνευση και τη πρωτοβουλία να δημιουργήσει την παιδική χορωδία, ανήκουν και στον μουσικοδιδάσκαλο τους Κωνσταντίνο Κατσικογιώργο, που πέρα από τις θεωρητικές γνώσεις μαθαίνει τα παιδιά ν΄ αγαπούν 
 τη μουσική και το τραγούδι. 

με όλη τους την ψυχή.

Το βέβαιο είναι πως από τούδε και στο εξής, η Παιδική Χορωδία της ΕΓΕ, θ΄ αποτελεί κύριο συστατικό του καθιερωμένου θεσμού του Παιδικού Φεστιβάλ.

 «Από δω και πέρα η συμμετοχή σας στο Παιδικό Φεστιβάλ θεωρείται δεδομένη, σε όποιον αριθμό κι αν φτάσουμε (φέτος το Παιδικό Φεστιβάλ αριθμεί στην πόλη των Αχαρνών 20 χρόνια ζωής)» τόνισε ο υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών Νίκος Τσουκλίδης απευθυνόμενος στην πρόεδρο του παραρτήματος της ΕΓΕ Αχαρνών Λίτσα Αλεξάνδρου Πανά και μάλιστα με ύφος που δεν χωρούσε αντιρρήσεις! Και του χρόνου λοιπόν! 
Πάρτε και μια γεύση live

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου