Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δήμαρχος Πακιστάν ο Ντούρος

Το 2010 επιτρεπόταν να ψηφίζουν στις Δημοτικές Εκλογές και οι αλλοδαποί. Η διάταξη αυτή κηρύχθηκε αντισυνταγματική, δύο χρόνια αργότερα (14 Νοεμβρίου 2012) από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. 
Το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο έκρινε ότι η διάταξη του «νόμου Ραγκούση» (ν. 3838/2010) που παραχωρούσε σε αλλοδαπούς υπηκόους το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις εκλογές των ΟΤΑ, αντίκειται στο Σύνταγμα, καθώς το συγκεκριμένο δικαίωμα αφορά μόνο Ελληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί, χωρίς αναθεώρηση του Συντάγματος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος ήταν ο μόνος που έκανε συγκεντρώσεις αλλοδαπών, επιδιώκοντας να κερδίσει την ψήφο τους. Ιδού μια από αυτές, στη Χαραυγή, όπου ο σημερινός Δήμαρχος απευθύνθηκε σε Πακιστανούς:
Στους πανηγυρισμούς για τη νίκη του στις εκλογές, συμμετείχαν και Πακιστανοί, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν, στο εκλογικό του κέντρο. 
Ιδού, στον κύκλο ένας από αυτούς:
Σήμερα τα άθλια blog που διαχειρίζονται άνθρωποι από το άμεσο περιβάλλον του Ντούρου, τολμούν να γράφουν ότι μετέχουν στους άλλους συνδυασμούς άνθρωποι "που δεν τους λες καθηγητές πανεπιστημίου". 
Υπάρχει Θεός; ή όπως είπε ο Οδυσσέας Καμπόλης, κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου