Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εναντίον Ντούρου κι ο Θανάσης Φυτάς

ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΥΤΑΣ
Να αποδοκιμάσουν το σημερινό Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο και να δοκιμάσουν μια καινούργια αρχή, καλεί τους δημότες των Αχαρνών, ο πρώην Αντιδήμαρχος Θανάσης Φυτάς. 
Το κείμενο του ευχαριστηρίου του προς τους δημότες που τον στήριξαν  έχει ως εξής:

                               ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί φίλοι, 
Πήρα την πρωτοβουλία μαζί με πολλούς άλλους συμπολίτες μας να ιδρύσουμε μια δημοτική παράταξη με σκοπό να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα, την υποβάθμιση και ξεκινήσαμε να χτίσουμε το νέο, το αναγκαίο και το οραματικό.
Αφουγκραστήκαμε τους προβληματισμούς της τοπικής μας κοινωνίας που δε ήθελε μία παράταξη χωρίς σαφές πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα.
Προσπαθήσαμε να αποπέμψουμε το στείρο κομματισμό που γίνεται εκτροφείο αναξιοκρατικών και πελατειακών μορφών διοίκησης.
Επιδιώξαμε να εκπονήσουμε ένα πρόγραμμα και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο:
«Να αλλάξουμε μαζί σας τα κακώς κείμενα στην πόλη μας και να την πάμε μαζί μπροστά ».
Σε αυτή την προσπάθεια πολλοί συμπολίτες στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες τιμώντας μας με την ψήφο τους γι αυτό και αισθάνομαι προσωπικά την υποχρέωση να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για τη στήριξη σ εμένα και στην παράταξη.
Μετά βεβαίως την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και την αποχώρηση μας από τις διαδικασίες εκλογής, δεν προέκυψε η «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για πρόσωπα και πολιτικές, που έχουν αρνητική καταγραφή, εκθέτοντας την πόλη και τους δημότες με τις αποφάσεις και τις ενέργειες τους.
Εμπιστευτείτε λοιπόν την κρίση και την εμπειρία σας ανατρέψτε με την ψήφο σας την υπάρχουσα κατάσταση και δοκιμάστε μια καινούργια αρχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου