Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φανταστική Έκθεση Εικαστικών από τη Σχολή Γιάννη Κωστικίδη και άλλων καλλιτεχνών.

Όπως πάντα, το Παράρτημα της Αντικαρκινικής Αχαρνών πρόσφερε αναμνηστικά και επαίνους συμμετοχής σε όλους τους Καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωσή της 
Ο σπουδαίος  ως άνθρωπος αλλά και ως δάσκαλος  Εικαστικών συντοπίτης μας Γιάννης Κωστικίδης, είχε την τιμητική του. Το ίδιο και οι μαθητές του
Μπορεί τα έργα του να μην διακρίνονται καθαρά στις φωτό. Όμως αναμφίβολα, ο Παναγιώτης Κουτρουλιάς ...
... που αγαπά το μολύβι και το κάρβουνο, είναι ένα νέο παιδί, με ταλέντο...
Η Σοφία Κωνσταντινίδου συμμετείχε στην Έκθεση με τις υπέροχες χαλκογραφίες της
Ο Παναγιώτης Καζανάς ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Αχαρνών 
Η Ειρήνη- Μαρία Ταπαξίδη, μέχρι που έλαβε μέρος στην Έκθεση, δεν ανήκε στο δυναμικό της Σχολής του Γιάννη Κωστικίδη. Τα έργα της αυτά μάλιστα , δεν είναι τωρινά, αφού σήμερα φοιτά  στην Α' Γυμνασίου κι αυτά είναι έργα που δημιούργησε στα 9 της. Ο δάσκαλος όμως, διέκρινε το ταλέντο της κι έτσι ανήκει πλέον, στη Σχολής του, προκειμένου να το καλλιεργήσει. 
Ο Ευδόκιμος Κωνσταντινίδης εκτός από δραστήριο μέλος του Δ.Σ της Αντικαρκινικής Αχαρνών,  είναι και γιος της Σοφίας Κωνσταντινίδου, που έλαβε μέρος στην Έκθεση και φυσικά φωτογραφήθηκε με την μητέρα του, μπροστά στις καλαίσθητες χαλκογραφίες της 
Μια εξαίσια Έκθεση Εικαστικών από μαθητές της Σχολής του Γιάννη Κωστικίδη και μερικών ακόμη καλλιτεχνών, λειτούργησε στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών, κατά το διήμερο 29 και 30 Μαρτίου. 
Η Έκθεση στήθηκε, στο πλαίσιο της δράσης, του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Αχαρνών που ακολουθώντας σε όλες της τις ενημερωτικές ομιλίες για τον Καρκίνο, το τρίπτυχο «μαθαίνω, βλέπω, ακούω και αποχωρώ πιο γεμάτος…» συμπεριέλαβε και αυτή τη φορά ένα καλλιτεχνικό γεγονός. Ο στόχος όπως πολλές φορές έχει επισημάνει ο Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Αχαρνών Παναγιώτη Καζανάς είναι διπλός. Αφενός να ψυχαγωγήσει το κοινό που μετά από μια ενημερωτική ομιλία για τον καρκίνο αισθάνεται ενδεχομένως φόβο και προβληματισμό, αλλά και την ανάδειξη των Καλλιτεχνών της πόλης των Αχαρνών. Αυτή τη φορά λοιπόν, έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους, να απολαύσουν έργα από την έκθεση εικαστικών της σχολής Γιάννη Κωστικίδη, καθώς και των Ειρήνης-Μαρίας Ταπαξίδη, Παναγιώτη Κουτρουλιά και Σοφίας Κωνσταντινίδου. 
Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Σχολή του Γιάννη Κωστικίδη λειτουργεί με υψηλούς στόχους καθώς τα μαθήματα αφορούν στην προετοιμασία για την Σχολή Καλών Τεχνών ενώ διδάσκει και Γραμμικό Σχέδιο. (Τηλ. 210 – 2406010 – 6949945881) 
Οι μαθητές της Σχολής Κωστικίδη του που έλαβαν μέρος με τα υπέροχα έργα τους είναι οι εξής: 
Γεώργιος Παπαδόπουλος, Νίκος Συρινίδης, Μέγκη Γκίνη, Γιάννα Ζερεμπσόβα, Αγγελική Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντίνος Κουμπουρέλος, Αλεξάνδρα Πουπουλίδου, Αλεξάνδρα Μαυρίδου, Μαρία Σαρβαλίδου. 
Έλαβαν επίσης μέρος, η Ειρήνη – Μαρία Ταπαξίδη, ο Παναγιώτης Κουτρουλιάς και η Σοφία Κωνσταντινίδου (Χαλκογραφίες). Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου