Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πάνε κάλπη οι Κρήτες των Αχαρνών

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙΜΝΗΣΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ
O Στέργιος Πεδιαδίτης (γιός του αείμνηστου πρώτου εκλεγμένου Προέδρου του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών Μιχαήλ Πεδιαδίτη) που προήδρευσε της Γενικής Συνέλευσης, τήρησε άψογη διαδικασία 
Ενός λεπτού σιγή, για τα αείμνηστα εξέχοντα Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις τοποθετήσεις των μελών στη Γενική Συνέλευση 
Στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου Κρητών Αχαρνών που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Μαρτίου, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Μαρτίου, ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή θητεία του Προέδρου Μανώλη Μανιδάκη, που ορισμένα μέλη θέλησαν να τον αμφισβητήσουν, ζητώντας μάλιστα να δρομολογήσει την αποχώρησή του. Ουδείς ωστόσο, από κείνους που το έπραξαν δεν έθεσε ζήτημα κακοδιαχείρισης. 
Από την άλλη, ήταν πολλά εκείνα, τόσο παλαιότερα όσο και νέα μέλη, που εξήραν το έργο του, επισημαίνοντας πως δεν είναι δυνατόν να ζητάς από έναν εκλεγμένο Πρόεδρο, ν’ αποχωρίσει από τη θέση, για την όποια τον επέλεξε ο κόσμος, με τη ψήφο του. 
Κατά τα λοιπά στη Γενική Συνέλευση, στην οποία προήδρευσε τηρώντας άψογη διαδικασία ο γιός του αείμνηστου πρώτου εκλεγμένου Προέδρου του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών Μιχαήλ Πεδιαδίτη, Στέργιος, επικράτησε συγκίνηση. Με πρόταση ενός εκ των ιδρυτικών μελών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των: Ελευθέριου Κανακουσάκη (πρώτου ιδρυτικού Προέδρου του Συλλόγου), Μιχαήλ Πεδιαδίτη (πρώτου εκλεγμένου Προέδρου του Συλλόγου), Ιωάννη Κοκολάκη (Προέδρου του Συλλόγου) και Νικόλαου Αναγνωστάκη (εξέχοντος μέλους) . Ο Μανώλης Μανιδάκης μάλιστα δεσμεύτηκε να τοποθετηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Κρητών οι φωτογραφίες τους, ώστε να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι… 
Ιδού και η ανακοίνωση των Εκλογών. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
Την ερχόμενη Κυριακή 16/3/2014 διεξάγονται στον Σύλλογο Κρητών Αχαρνών οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Όλοι όσοι είστε μέλη και έχετε δικαίωμα ψήφου, μπορείτε να προσέλθετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Κρητών Αχαρνών (Κων.Γιαμπουδάκη 98 Β, λόφος Προφήτη Ηλία στις Αχαρνές) και να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την ανατολή του ηλίου και θα ολοκληρωθεί με την δύση του. 
Στην ψηφοφορία, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη και είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε νομιμοποιητικού έγγραφου του ψηφοφόρου.
Επιθυμούμε την καθολική συμμετοχή όλων γιατί αυτό αποτελεί την ύψιστη δημοκρατική έκφραση του Κρητικού στοιχείου της περιοχής των Αχαρνών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου