Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

“Κανένας δημότης μόνος του απέναντι στην κρίση” δηλώνει για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά η παράταξη «Αχαρνείς»

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που πραγματοποίησε η παράταξη "ΑΧΑΡΝΕΙΣ" Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: "Εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους πλειστηριασμούς" 
Ήδη το πρώτο βήμα έγινε… Είμαστε έτοιμοι να αποτρέψουμε κάθε πλειστηριασμό κύριας κατοικίας, όπως έγινε πρόσφατα στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου στα γραφεία της παράταξης «Αχαρνείς» Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση δεκάδες συμπολίτες μας ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών και έγιναν προτάσεις για τον προγραμματισμό δράσεων.
«Οι δημότες που παρακολούθησαν την σημερινή εκδήλωση – ενημέρωση, αποκόμισαν δύο συμπεράσματα. Πρώτο, ότι η παράταξή μας εννοεί και κάνει πράξη την θέση της “Κανένας δημότης μόνος του απέναντι στην κρίση”, και δεύτερον ότι “εμείς εμπιστευόμαστε τους νέους μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών Οδυσσέας Καμπόλης μετά το πέρας της εκδήλωσης. Ο κ. Καμπόλης ευχαρίστησε θερμά τη νομικό Μαρία Μπότση του Δικτύου “Αλληλεγγύη για όλους”, αλλά και τις δύο δικηγόρους και μέλη της παράταξης Ελένη Αλιφέρη και Λίνα Στάμου για την αναλυτική ενημέρωση που παρείχαν στους παρευρισκόμενους.
«Είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι παρακολούθησαν τις ομιλίες τους, καθώς επίσης και τις απαντήσεις τους σε ερωτήσεις ενδιαφερομένων, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα», σημείωσε ο Οδ. Καμπόλης και προσέθεσε ότι «ως παράταξη θα επαναλάβουμε ανάλογες δράσεις, ενώ δεσμευόμαστε σαν αυριανή δημοτική αρχή πως θα πράξουμε ό,τι χρειαστεί για να υψώσουμε τείχος προστασίας υπέρ των πολιτών. Το δικαίωμα στην στέγαση και στην αξιοπρεπή διαβίωση είναι για μας αδιαπραγμάτευτο. Οι τρεις νέες επιστήμονες, μας έστειλαν το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να αντισταθούμε στις σκληρές και απάνθρωπες πολλές φορές, συμπεριφορές του τραπεζικού συστήματος. Με την στάση τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη που επιδεικνύουν, δείχνουν τον δρόμο της αντίστασης και της ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο δρόμος που επιλέξαμε να διαβούμε είναι δύσκολος. Όμως πιστεύουμε ότι ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι ο αγώνας που δεν δίνεις. Και εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη. Για να χτίσουμε όλοι μαζί στις Αχαρνές ένα δήμο της συμμετοχής, της αλληλεγγύης και της ελπίδας», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου