Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πάλι καλά που κάλεσε τους μαθητές στην βράβευσή τους ο Ντούρος …

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

 Πλήρης η απαξίωση της Ένωσης Γονέων από Ντούρο και Μιχάλη Βρεττό λέει ο Καρυδάκης
Οι γονείς μάλλον δεν έχουν όρεξη για γέλια...

Για πλήρη απαξίωση του θεσμικού ρόλου της Ένωσης Γονέων Αχαρνών καταγγέλλει τον Δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Βρεττό, με επιστολή του, ο πρώην Πρόεδρος και μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αχαρνών Κώστας Καρυδάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από τρία χρόνια στη Διοίκηση του Δήμου, η Δημοτική Αρχή, θυμήθηκε να βραβεύσει τους μαθητές και μάλιστα χωρίς την συμμετοχή της Ένωσης. Πάλι καλά που κάλεσε τους μαθητές…Διαβάστε την επιστολή του Κώστα Καρυδάκη και θα καταλάβετε… 

Την Κυριακή 22/12/2013 θα πραγματοποιηθεί η πολυδιαφημιζόμενη από την Δημοτική Αρχή εκδήλωση βράβευσης των εισακτέων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευσης .
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκδήλωση που αποτελεί ηθική επιβράβευση των μαθητών και των οικογενειών τους, παραδοσιακά διοργανώνονταν από την Ένωση Γονέων υπό την αιγίδα της τότε Νομαρχίας Αν. Αττικής. Φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ένωση Γονέων ζητήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κο Αθηναγόρα να καλυφθεί το οικονομικό μέρος της εκδήλωσης πράγμα που δέχτηκε άμεσα. Παράλληλα ζήτησε η Ενωση από την Δημ. Αρχή να συνδιοργανώσουμε την συγκεκριμένη εκδήλωση κάτι που τελικά το αρνήθηκαν. Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αυτό το θέμα λάβαμε γνώση της πρόσκλησης που περιελάμβανε στο πρόγραμμα και χαιρετισμό του Προέδρου της Ένωσης Γονέων. Παρόλα αυτά στην επίσημη πρόσκληση του Δήμου έχει αφαιρεθεί ο χαιρετισμός του Προέδρου της Ένωσης Γονέων και αντικαταστάθηκε με χαιρετισμό του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κου Καπέλα.
Δεν γνωρίζει προφανώς η Δημ. Αρχή, γιατί δεν ήταν παρούσα δια των εκπροσώπων της, ότι ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος κος Καπέλλας έκανε χρήση άρθρου για να οδηγήσει σε ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ τμημάτων γυμνάσιων και λυκείων της πόλης μας. Για την πράξη του αυτή η Ένωση Γονέων με την ΕΛΜΕ με γονείς και αντιπροσωπεία μαθητών έδωσε πληθώρα παραστάσεων διαμαρτυρίας τόσο στον ίδιο όσο και στον περιφερειάρχη Αττικής κο Γκίνη. Επίσης με την πράξη του αυτή οδήγησε τους μαθητές σε πολυήμερες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ γυμνασίων και λυκείων της πόλης μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό συμβούλιο που εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της εκδήλωσης τόσο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και κυρίως ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δήλωσαν ότι δεν έχουν καμιά ανάγκη την Ένωση για συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. 
Με αυτόν τον τρόπο η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να απαξιώσει παντελώς για ακόμα μια φορά τον θεσμικό ρόλο της Ένωσης Γονέων που είναι το δευτεροβάθμιο όργανο όλων των Συλλόγων Γονέων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεις του Δήμου μας .
Και να σκεφτούμε ότι αυτοί που απαξιώνονται είναι οι γονείς των μαθητών της πόλης μας. 
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων........ έχω παραιτηθεί από Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και παραμένω απλό μέλος του Δ.Σ καθώς επίσης ότι θα παρευρεθώ στην εκδήλωση για την βράβευση των παιδιών μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου