Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πως σχολίασαν οι άλλοι τη διάλυση της παράταξης Ντούρου

Ντούρος-Παντελιά, στα επινίκεια των εκλογών του 2010...
Mε προσεκτικές δηλώσεις αντιμετώπισαν οι άλλες παρατάξεις τις ανεξαρτητοποιήσεις των Δημοτικών Συμβούλων του Ντούρου, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Πολυμενέα, που, ως συνήθως, δεν μάσησε τα λόγια του. «Πριν από λίγες μέρες ο Στέλιος Ελευθεριάδης είχε πει ότι πρέπει να φύγουν οι κουφάλες από την παράταξη του Ντούρου. Έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη φράση οι σημερινές αποχωρήσεις;», αναρωτήθηκε. 
Απεναντίας ο επικεφαλής της παράταξής Γιάννης Κασσαβός αρκέστηκε να πει ότι τόσο οι αποχωρήσαντες, όσο και οι παραμείναντες στην παράταξη Ντούρου θα κριθούν για το έργο κι όχι για τα λόγια τους. Για αναμόρφωση του πολιτικού προσωπικού, λόγω των πιέσεων που δέχεται από την άρχουσα τάξη, για να επιβάλει στο Λαό τα σχέδια της έκανε λόγο ο Θάνος Τραβασάρος. Το παλικάρι του Λαού προτίμησε να μην πει τίποτα, όμως αντίδραση προήλθε από την πλευρά στελεχών της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, έστω κι αν δεν θα μπορούσε να εκφραστεί επίσημα. «Έχασες», είπε στον Φρέντι Στάμου που προσήλθε καθυστερημένος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γρηγόρης Αλιφέρης, που παρακολούθησε από την αρχή τη διαδικασία. 
Σίγουρα ο Φρέντι έχασε τις καλύτερες στιγμές μιας επιθεώρησης που παίζεται για τρεις συνεχόμενες σεζόν στο Δήμο Αχαρνών…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου