Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φτηνός αντιπερισπασμός Ντούρου για την Αμυγδαλέζα...

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
Δεν ξέρουμε αν όντως έγιναν οι δηλώσεις του Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, την Κυριακή, 11 Αυγούστου, όπως τις αλιεύσαμε από το διαδίκτυο ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν όντως έγιναν, απλά αποτελούν έναν από τους συνηθισμένους αντιπερισπασμούς του Δημάρχου για να μετατοπίσει το θέμα της κουβέντας. 
Γιατί για κάθε κάτοικο του Δήμου Αχαρνών το βασικό ερώτημα είναι τι έκανε και τι κάνει ο Δήμαρχος για να απομακρύνει το στρατόπεδο της ντροπής. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Πρόκειται για μια τεχνική που πολύ καλά έμαθε ο Ντούρος στην ΚΥΠ, όπου υπηρέτησε πολλά χρόνια, πριν έρθει ως εθνοσωτήρας τεχνοκράτης Δήμαρχος στις Αχαρνές. 
Ιδού οι φερόμενες δηλώσεις του Δημάρχου στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, που, αν όντως έγιναν, καλό θα ήταν να τις συνόδευε με συγκεκριμένες καταγγελίες, για το ΠΟΙΟΙ και ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ. Γιατί μας περνάει για κορόιδα. Και δεν έχει άδικο, από τη στιγμή που το αποδείξαμε, ψηφίζοντάς τον για Δήμαρχο…

O Δήμαρχος Μενιδίου προ μισής ώρας στο ραδιόφωνο του SKAI:
"H Aμυγδαλέζα και τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών είναι μια τεράστια μπίζνα με απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους ημέτερους προμηθευτές... Έχουν βρει μια μηχανή και ρημάζουν τα κονδύλια της Ε.Ε.... Ποιοι μετανάστες και ποια ασφάλεια πολιτών; Για 1600 κρατούμενους στην Αμυγδαλέζα η Ε.Ε. πληρώνει κάθε μέρα 120.000 ευρώ!!! 
Αν τα λεφτά, που έρχονται απ΄έξω, πήγαιναν στη διαβίωση των κρατουμένων μεταναστών, έπρεπε μέχρι και πισίνες να έχουν.... Αυτοί ζουν στα κοντέινερ, που έχουν μέσα 45 βαθμούς... εδώ βρήκαμε μια πατέντα πάλι, για να "χτίσουμε" τις βίλες "μας"..."

Μήπως, επίσης,  πρέπει να  καλέσει το Δήμαρχο ο Εισαγγελέας για να συγκεκριμενοποιήσει τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έκανε; Αν βέβαια τις έκανε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου