Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μέσα σ’ όλα, ο «Κόκκινος Μύλος»

ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
Φωτογραφικά στιγμιότυπα σε μερικές μόνο, από τις ξεχωριστές εμφανίσεις του "Κόκκινου Μύλου" μέσα τον Ιούνιο
 Ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «Κόκκινος Μύλος», πιστός στις συνήθειές του, ξεδίπλωσε και φέτος τον Ιούνιο την πλούσια χορευτική του δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε πληθώρα παραστάσεων και εκδηλώσεων εντός και εκτός του Δήμου Αχαρνών. Κάθε του παρουσία αποτέλεσε αντικείμενο των θετικότερων σχολίων, καθώς οι χορευτές και οι χορεύτριες των τμημάτων του απέσπασαν το έντονο χειροκρότημα του κοινού, τόσο για τις χορευτικές τους ικανότητες, όσο και για τη συμπεριφορά τους. Η συνεργασία του Συλλόγου με τους διοργανωτές κάθε εκδήλωσης αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος άριστη.
Ιδού σε ποια πολιτιστικά γεγονότα έλαβα μέρος τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού – Χορευτικού Συλλόγου «ο Κόκκινος Μύλος» 
  • 3/6, Συμμετοχή στο 19ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών, όπου παρουσιάστηκαν χοροί από την Ήπειρο, τα Δωδεκάνησα και τα Επτάνησα, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών «Σοφοκλής».
  • 8/6, Παρουσίαση χορών από την Ανατολική Ρωμυλία στο 3ο Agrofestival του Δήμου Αχαρνών, στο Δημαρχείο Αχαρνών.
  • 13/6, Συμμετοχή στο 19ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών.
  • 15/6, Συμμετοχή στην Τελετή Λήξης του 19ου Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».
  • 16/6, Παρουσίαση χορών από τη Βόρεια Θράκη στο Ετήσιο Φεστιβάλ Χορού Αργυρούπολης, στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης.
  • 19/6, Διοργάνωση της Εκδήλωσης του Συλλόγου «13ο Στησίχορο Ελληνικής Παράδοσης», στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών «Σοφοκλής», όπου παρουσιάστηκαν χοροί και έθιμα από την Κεντρική Μακεδονία, την Προποντίδα-Κωνσταντινούπολη, την Ήπειρο, τις Κυκλάδες, τη Λέσβο, τα Δωδεκάνησα, τα Κύθηρα και τη Βόρεια Θράκη.
  • 21/6, Παρουσίαση νησιώτικων χορών στην Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου Αχαρνών, για την αποφοίτηση της ΄Γ Τάξης Γυμνασίου.
  • 22/6, Συμμετοχή στο τοπικό Πανηγύρι του Συλλόγου «Πύργουθι», στην Αγία Άννα Αχαρνών, με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία.
  • 23/6, Παρουσίαση χορών από την Κεντρική Μακεδονία στο Πανηγύρι της Αγίας Τριάδος, στην περιοχή των Θρακομακεδόνων.
  • 29/6, Συμμετοχή στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Παμμακάριστος», για την ενίσχυση παιδιών με ειδικές ικανότητες, στη Νέα Μάκρη, όπου παρουσιάστηκαν χοροί από τη Μικρά Ασία και τα Νησιά.
  • Επίσης, στις 20/7, ο Σύλλογος θα παρουσιάσει χορούς από τη Μικρά Ασία στον Προφήτη Ηλία Αχαρνών.
 
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλα τα μέλη του, τα παιδιά και τους γονείς, καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρά. Ευχαριστεί όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες που απαρτίζουν τα τμήματά του για τη συνεπή παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τη συμμετοχή τους στην πλούσια δραστηριότητα του Συλλόγου. Ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή, τους Τοπικούς Φορείς του Δήμου Αχαρνών, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των 4ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών, καθώς και τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (Αχαρναϊκή, Αχαρνόραμα, Δυτική Όχθη, Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών και Μενιδιάτη) για τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια του Συλλόγου. Εύχεται καλή ξεκούραση σε όλους και καλή επάνοδο στους Χορούς και στα Γλέντια τη νέα χορευτική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου