Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Δεν θα περάσει ο Ρατσισμός!» είπαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θρακομακεδόνων

Εκπληκτική έναρξη από τα παιδιά των χορευτικών
Ο προϊστάμενος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νίκος Τσουκλίδης όπως σε κάθε βραδιά του Παιδικού Φεστιβάλ καλωσόρισε τον κόσμο και ζήτησε από την διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θρακομακεδόνων αλλά και από τον χοροδιδάσκαλο, να πουν δυο λόγια για την ομαδική δουλειά των παιδιών 
άνεση στη σκηνή...
... και άψογα χορευτικά βήματα 
Υπόκλιση στο κοινό που χάρισε στα παιδιά, το πιο ζεστό του χειροκρότημα 
Ο κόσμος άκουσε τα παιδιά και τα μηνύματα που θέλησαν να περάσουν μέσα από το τραγούδι, με τη δέουσα προσήλωση
Τα παιδιά καμάρωσε και τους έδωσε τα εύσημα και ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ.κ. Αθηναγόρας (πάνω δεξιά) 
Το βέβαιο είναι πως ήταν όλα τους υπέροχα! 
Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή  των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θρακομακεδόνων  στο 19ο Παιδικό Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του Προφήτη Ηλία. Τα παιδιά εκτός από την αγάπη τους για την χώρα μας, που την εκδήλωσαν παρουσιάζοντας χορούς από πολλές γωνιές της Ελλάδας, εξέφρασαν και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, μέσα από το τραγούδι. Έτσι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, μέσα από μικρά κι εύστοχα κείμενα που προλόγιζαν το κάθε τραγούδι, δήλωσαν ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους δασκάλους τους και στο Σύλλογο γονέων, για την επιλογή τους. Γιατί στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, τίποτα δεν είναι αυτονόητο… Δυστυχώς ούτε το «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου