Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΟΧΙ σε ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι η φύλαξη των εγκαταστάσεων του Δήμου Φυλής

 Φυλή 8 Ιούλη 2011 
                   Δ ε λ τ ί ο   Τ ύ π ο υ 
    Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο της 6 Ιούλη 2011, η διοίκηση του Δήμου Φυλής, στηρίζοντας την πολιτική της Κυβέρνησης - ΕΕ - Τρόϊκας, του ξεπουλήματος των υποδομών και υπηρεσιών στους ιδιώτες , αποφάσισε να αναθέσει τη φύλαξη Δημοτικών κτιρίων, σχολείων, πλατειών κλπ  σε ιδιωτική εταιρία φύλαξης.
    Επίσης υποκαθιστώντας το ρόλο της αστυνομίας, θα αναθέσει στην ίδια εταιρία και την εκτέλεση περιπολιών σε διάφορες «επικίνδυνες» περιοχές του δήμου μας, προκειμένου να προληφθεί η υπάρχουσα εκεί παραβατικότητα.  
    Σαν Λαϊκή Συσπείρωση καταψηφίζοντας αυτή την πρόταση, ζητάμε:
1.      Να αναλάβει η αστυνομία το ρόλο της που είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
2.      Καλούμε τη Δημοτική αρχή, αφού έρθει σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους και το σωματείο των εργαζομένων, να αναληφθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες προκειμένου η φύλαξη να γίνεται από τους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους, εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικά ποσά στον ήδη υπερχρεωμένο Δήμο. Σε διαφορετική περίπτωση  να προβεί σε όλες εκείνες τις προσλήψεις  του απαραίτητου προσωπικού, με μόνιμη και σταθερή εργασιακή σχέση, ούτως ώστε να εξασφαλισθεί η φύλαξη και η ασφάλεια των δημοτικών κτιρίων.                        
                                                                     Τσιουμπρής Δημήτρης 
                                                                     Φάρκωνας Βασίλης 

                                                                      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου