Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

H ασφάλεια και η πάταξη της εγκληματικότηατς το αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης με τους επικεφαλής του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ στον Δήμο Αχαρνών


Ευρεία σύσκεψη με τους επικεφαλής του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. είχε στο γραφείο του, το πρωί της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός με αντικείμενο τα ζητήματα της ασφάλειας στην πόλη και την πάταξη των παραβατικών συμπεριφορών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έπειτα από σχετική επικοινωνία και αίτημα του Δήμου Αχαρνών προς το Υπουργείο. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Αχαρνών επανέλαβε το αίτημά του για περαιτέρω ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, ζητώντας αυξημένες περιπολίες και εντατικοποίηση της παρουσίας των δυνάμεων ασφαλείας.

Οι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. διαβεβαίωσαν, από την πλευρά τους, πως το επόμενο διάστημα οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην πόλη θα εντατικοποιηθούν σημαντικά, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί η δύναμη των αστυνομικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Αχαρνών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν πάνω από δέκα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, διευθυντές υπηρεσιών και υποδιευθύνσεων, αστυνομικών τμημάτων, επιχειρησιακών μονάδων καθώς και τμημάτων της Τροχαίας.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, Στάθης Τοπαλίδης, μέλη της επιτροπής καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για τη Δημοτική Αστυνομία, Χρήστος Γκίκας.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου