Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ο αγαπημένος συντοπίτης ηθοποιός Μελέτης Ηλίας νέος μέλος της Διοίκησης της Δόξας Ποντίων - Συνάντηση με τον Σπύρο Βρεττό


 
Για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι τιμά με την στάση και τις επιλογές του, τον τόπο που μεγάλωσε και ζει με την οικογένεια του ο δημοφιλής ηθοποιός Μελέτης Ηλίας. 
Ο αγαπημένος συντοπίτης ηθοποιός που δεν ξεχνά ποτέ το Μενίδι, ανήκει στην Δόξα Ποντίων ως νέο μέλος της Διοίκησης της. Έτσι, μαζί με άλλα μέλη και τους προπονητές επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό κι έθεσαν επί τάπητος ζητήματα κι ανάγκες της Ομάδας με στόχο την ενίσχυσή της.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε σχετικά τα εξής:

Τους προπονητές και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δόξας Ποντίων Θοδωρή και Δημήτρη Βαρυθυμιάδη καθώς και το νέο μέλος της διοίκησης, τον συντοπίτη μας ηθοποιό Ηλία Μελέτη είχα τη χαρά και την τιμή να υποδεχτώ απόψε στο Δημαρχείο Αχαρνών. Στην εποικοδομητική συζήτησή μας είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα ζητήματα και τις ανάγκες της ομάδας και εξετάσαμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε και εμείς, ως δημοτική Αρχή να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το έργο ενός εκ των πιο αξιόλογων και δυναμικών συλλόγων της πόλης μας.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό στις Αχαρνές, επενδύουμε στη νέα γενιά και σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής για όλους.







 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου