Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κόντρα Γιώργου Βλάχου με Χατζηδάκη στη Βουλή για τα «κόκκινα» δάνεια

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΩΝ FUNDS ΤΟΝΙΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


 

Σε ευθεία αντιπαράθεση στη Βουλή με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, για τα «κόκκινα» δάνεια, ήρθε, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2024, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος. Μεταφέροντας την αγωνία των συμπολιτών του που χάνουν τα σπίτια τους, ο Βουλευτής της Περιφέρειάς μας τόνισε:
«Δώσαμε στα funds και το μαχαίρι και το πεπόνι. Το πεπόνι δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Μπορούμε όμως το μαχαίρι να το δώσουμε σε χέρι που θα κάνει δίκαιη κατανομή. Δεν ζητάμε να χαρίστε σπίτι σε κανέναν που δεν του ανήκει. Ζητάμε απαλλαγή από το άδικο και την υπερβολή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βλάχος και συνέχισε:
«Γιατί αρνείστε να το δούμε και να επανεξετάσουμε τι μέτρα μπορούμε να βελτιώσουμε; Ούτε την κυβέρνηση θα ρίξω, ούτε εγώ ούτε κανένας συνάδελφος. Απλώς μεταφέραμε τη φωνή των συμπολιτών μας. Στο ίδιο καράβι είμαστε. Θέλετε να δώσουμε λύσεις; Πρέπει να τολμήσετε».
Ο Κωστής Χατζηδάκης εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε: «Κανένας σε αυτή την αίθουσα δεν είναι πιο ευαίσθητος κοινωνικά από τους υπόλοιπους». Μάλιστα πρόσθεσε: «Τα μισά από τα μέτρα που προτείνονται έχουν ήδη υλοποιηθεί ή υλοποιούνται ενώ κάποια άλλα θα μας οδηγήσουν πίσω στον νόμο Κατσέλη. Με αποτέλεσμα όχι να κερδίσουν αλλά να χάσουν οι δανειολήπτες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου