Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γενέθλια 33 ετών προσφοράς και δημιουργίας για τον Λαογραφικό - Χορευτικό Σύλλογο “ο Κόκκινος Μύλος” με Αγιασμό, βραβεύσεις Φοιτητών, Παραδοσιακούς Χορούς!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
<<Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ Μ Υ Λ Ο Σ>>
33 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ...
ΑΓΙΑΣΜ0Σ, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Με τις ευλογίες της εκκλησίας και τον καθιερωμένο Αγιασμό που τέλεσε ο σεβαστός πατέρας Μιχαήλ Τσιρώνης στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών στις 29/09/2024, αρχίζει η νέα χορευτική χρονιά για τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Αχαρνών «Ο Κόκκινος Μύλος». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια συμπεριελάμβανε τις τιμητικές βραβεύσεις των παιδιών του Συλλόγου που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και παραδοσιακούς χορούς.

Με λόγια μεστά, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αχιλλέας Νταγιάντας και το Δ.Σ. καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την έμπρακτη στήριξή τους όλα αυτά τα 33 χρόνια λειτουργίας και αξιόλογων δράσεων του συλλόγου, οι οποίες συμβάλλουν στη διάσωση , διατήρηση και διάδοση της λαϊκής μας παράδοσης και ταυτόχρονα στην πρόοδο, πολιτιστική ανάπτυξη και πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ της χώρας μας ευχήθηκαν, καλές σπουδές και μια ζωή γεμάτη δημιουργικότητα που να συνδέει την επιστήμη με την ανθρωπιά.
Ο Πρόεδρος παρουσίασε και ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ, Αντιπρόεδρο κ.Πολυνίκη Κλεφτογιάννη , Γενική Γραμματέα κ.Χρυσούλα Σπαντιδάκη , Ταμία κ.Μαρία Μιχελινάκη, Αν. Γενική Γραμματέα κ.Μαρία Αλιπράντη, Αν. Ταμία κ.Κωνσταντίνο Δαύρη, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων κ.Νίτσα Δικονιμάκη και Υπεύθυνες Χορευτικού κ.Έφη Μυρωδιά και κ.Κέλλυ Υφαντή, και όπως τόνισε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια οικογένεια, αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την επίτευξη των ευγενών σκοπών και στόχων του Συλλόγου.

Ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σπύρο Βρεττό και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών Δήμου Αχαρνών κ. Νίκο Δαμάσκο για την άψογη συνεργασία, στήριξη και συμπαράστασή τους στον σύλλογό μας. Ο σύλλογος, όπως αναφέρθηκε πάντα ήταν και θα είναι συμμέτοχος και συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής που συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη και πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Ευχαρίστησαν τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, που φοιτούν στο 4ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία Αχαρνών για τη συμμετοχή τους , την όμορφη συνεργασία και την κοπιαστική τους προσπάθεια, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο. Επίσης και τους συλλόγους και κηδεμόνων των δύο σχολείων για την άψογη συνεργασία.
Ευχαρίστησαν τα μέλη των χορευτικών τμημάτων (εφήβους, ενήλικες) που στηρίζουν με την ενεργό συμμετοχή τους τον σύλλογο και τα μέλη που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του και όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμητική τους παρουσία.

Βραβεύτηκαν οι κάτωθι φοιτητές:

1.Ευαγγελία Μπίνου, εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών.
2.Αθανάσιος Γιάπαππας, εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας
3.Γιαννακόπουλος Δημήτρης εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης αθλητισμού Σπάρτης.
4.Παναγιώτα Αλεξίου, εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής
5.Σωτήρης Τραγομαλάς εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Ναυτιλιακών σπουδών.
6.Παύλος Στεφανίδης εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από Δωδεκάνησα, Κρήτη, Προποντίδα-Κωνσταντινούπολη, Μικρά Ασία και Σαρακατσάνικα από τα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων τμήματα του συλλόγου και καταχειροκροτήθηκαν για την άψογη παρουσία τους.

Παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Κατσανδρή Χρηστίνα Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια βίου Μάθησης, η κ. Μπούκη Μαρία Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης Δόμησης & Πολεοδομικών εφαρμογών, ο κ. Γκίκας Χρήστος- Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αναπληρωτής Δημάρχου στις καθ΄ ύλην αρμοδιότητες Ασφάλειας της Πόλης και της Δημοτικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου μας. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Καλοτάξιδη, ευλογημένη και δημιουργική η καινούρια χορευτική χρονιά. Σας περιμένουμε συνεπιβάτες μας για ένα όμορφο χορευτικό ταξίδι στους δρόμους της Παράδοσής μας...

Καλό μήνα με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου