Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των εργασιών στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου



Στην τελική ευθεία για την έναρξη των εργασιών στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου βρίσκεται η Αναπτυξιακή του Δήμου Αχαρνών καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες απαιτούμενες διαδικασίες.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού, έχει πλέον εκδοθεί η απόφαση του προσωρινού αναδόχου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Αχαρνών.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, προβλέπεται πλέον περίοδος δέκα ημερών, κατά την οποία οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να καταθέσει προδικαστική προσφυγή. Μετά το δεκαήμερο θα ζητηθεί από τον προσωρινό ανάδοχο να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τον προσυμβατικό έλεγχο. Εν συνεχεία η Αναπτυξιακή θα προχωρήσει στη σύνταξη της τελικής σύμβασης η οποία και θα αποσταλεί στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για έγκριση.

Αναφερόμενος στη διαδικασία ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τονίζει ότι ο δήμος παραμένει δεσμευμένος στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών προκειμένου να μην υπάρξει καμία περαιτέρω καθυστέρηση και να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάσταση του Ιερού Ναού του Αγίου Βλασίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου