Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με την Υπουργό Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη


Μια εποικοδομητική συνάντηση με την Υπουργό Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη είχε το απόγευμα της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Ιωάννης Δημητρακόπουλος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Κωφός. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και συζήτηση για τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα κοινωνικών δομών που αφορούν τους δήμους και μπορούν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις οικογένειες της πόλης καθώς και να ανακουφίσουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόγραμμα «Στέγαση & Εργασία», το οποίο εξασφαλίζει στέγη, αξιοπρεπή διαβίωση και επανένταξη στην αγορά εργασίας για άστεγα άτομα και οικογένειες. Επιπλέον, συζητήθηκε η διεύρυνση των θέσεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και η δημιουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ STEM), που θα παρέχουν πολύτιμες γνώσεις στα παιδιά, εξοικειώνοντάς τα με τις θετικές επιστήμες και τη ρομποτική. Αυτά τα εργαλεία παρέμβασης θα συμβάλουν ουσιαστικά στην υποστήριξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην κοινωνία των Αχαρνών.

«Προτεραιότητά μας παραμένει πάντα ο δημότης, οι ανάγκες του και η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής σε κάθε επίπεδο. Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό, Σοφία Ζαχαράκη, που για ακόμα μια φορά άκουσε με ειλικρινές ενδιαφέρον τα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας και που αποδεικνύει έμπρακτα πως αγκαλιάζει με θέρμη το όραμά μας», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου