Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με μεγαλοπρέπεια η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές


Με μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών και μεγάλου αριθμού επισήμων τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2024 ο Μεθεόρτιος Μέγας Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο οποίος παρακολούθησε την θρησκευτική τελετή μαζί με τον Υπουργό Μάκη Βορίδη και μέλη της Δημοτικής Αρχής με ανάρτησή του στα social media ανέφερε τα εξής:

Οι Αχαρνές τιμούν την Κοίμηση της Θεοτόκου με το Ιουλιανό ημερολόγιο στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά. Μια μεγάλη εορτή για την Πίστη, τη Χριστιανοσύνη και μια σπουδαία στιγμή για την πόλη μας. Απόψε (28-8-2024) παρακολουθήσαμε μαζί με τον υπουργό κ. Βορίδη, συνεργάτες, συνδημότες και πλήθος πιστών τον Μέγα Μεθεόρτιο Εσπερινό και τη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Σουμελά και του Επιταφίου της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως Προκοπίου.

Εύχομαι η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό όλων μας, δίνοντάς μας δύναμη, αγάπη και υγεία. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου