Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 728 ΑΧΑΡΝΑΙ - ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΛΑΤΩΝΑΣ και 752 ΑΧΑΡΝΑΙ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ


 

Το Τμήμα Μελετών Εφαρμογής & Λειτουργίας Δικτύου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακού Έργου του ΟΑΣΑ αποφασίζει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 728 (ΑΧΑΡΝΑΙ - ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΛΑΤΩΝΑΣ) και 752 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ) από τις 21.08.2024 έως την -1.09.2024, λόγω των εκδηλώσεων και της πανηγύρεως για τον εορτασμό της εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία Σουμελά) επί της οδού Σαμψούντος και μεταξύ των οδών Αγίου Πέτρου και Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Αχαρνών ως εξής: 

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 728 από αφετηρία προς τέρμα (Πλάτωνα) Από Ελ. Βενιζέλου, δεξιά Ταϋγέτου, αριστερά Νέα Αγ. Πέτρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν προσωρινά στάση επί της οδού Ταϋγέτου, 10M πριν από την οδό Νέα Αγ. Πέτρου. 

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 752. Από Νέα Αγ. Πέτρου, δεξιά Ταϋγέτου, αριστερά Ελ. Βενιζέλου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν προσωρινά στάση επί της οδού Ταϋγέτου, 20 m. μετά την οδό Νέα Αγ. Πέτρου. 

Απόφαση μερικής τροποποίησης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου