Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Από τον Δήμο Αχαρνών ξεκίνησε το ταξίδι της σε όλη τη χώρα η φλόγα της αλληλεγγύης


Η φλόγα της αγάπης, του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς αγάπης, της προσφοράς άναψε για ακόμα μια χρονιά την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 στον Δήμο Αχαρνών, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για να χαρίσει φως και να δώσει ζωή, σε όλη την Ελλάδα. Το σήμα εκκίνησης δόθηκε και για τρεις ολόκληρους μήνες η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών θα διασχίσει όλη τη χώρα, για να μεταδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους νέους αιμοδότες.

Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της δημοτικής Αρχής Αχαρνών, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος του ΕΚΕΑ Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρήστος Πρωτόπαππας, καθώς και πολιτιστικοί και εθελοντικοί σύλλογοι της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο την αιμοπροσφορά, την πιο ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο και η πόλη μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εθελοντών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου