Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Θετική ενέργεια, εγκάρδιες ευχές και τιμές στις “αποσκευές” της Ελισάβετ Τελτσίδου για την Ολυμπιάδα της Γαλλίας



 Της Εύης Τριανταφύλλου

Ήταν μια τιμητική βραδιά που τα είχε όλα! Περηφάνια, συγκίνηση, χαρά, μουσική, χορό, παράδοση, προσδοκίες...

Ο λόγος για την βραδιά που διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών προς τιμήν της συντοπίτισσας μας Ελισάβετ Τελτσίδου που θα εκπροσωπήσει την χώρα και τον τόπο μας στην Ολυμπιάδα της Γαλλίας. Η Ελισάβετ, με διεθνείς κι ευρωπαϊκές διακρίσεις στο Τζούντο, είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με πρώτη στο Τόκιο, όπου κατέκτησε την 7η θέση.

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024 και λίγο πριν την αναχώρηση της για το Παρίσι, ο Δήμος Αχαρνών την τίμησε σε μια υπέροχη αθλητική εκδήλωση στο κατάμεστο προαύλιο του “Πέτρινου”

Για την Ελισάβετ και την λαμπρή πορεία της μίλησε ανοίγοντας την βραδιά ο τελετάρχης της εκδήλωσης Νίκος Τσουκλίδης.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού Νίκος Δαμάσκος μίλησαν για την αθλήτρια μας με λόγια από καρδιάς δίνοντας έμφαση στο ήθος της αλλά και την διαρκή εξέλιξή της στο δύσκολο άθλημα του Τζούντο.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στην Ελισάβετ ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Νίκος Ηλιάδης, η Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών (ΕΟΣ Αχαρνών) Εύα Μπάλιου, απ΄' όπου η Ελισάβετ ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα, από παιδί, ο Προπονητής του ΕΟΣ Αχαρνών DURU GOGUΑ, η Επιχειρηματίας και Μέλος Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Κατερίνα Κατώπη Λυκιαρδοπούλου, η μητέρα της Ελένη Περισίδου και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής π. Τίτος Χρήστου, ο οποίος και μετέφερε τις ολόψυχες ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα.

Κορυφαία στιγμή της βραδιά υπήρξε η στιγμή που ο Δήμος Αχαρνών τίμησε την Ολυμπιονίκη Ελισάβετ Τελτσίδου για την διάκρισή της στο Τόκιο, παραδίδοντάς της με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιταγή των 5.000 ευρώ.

Εξάλλου την βραδιά τίμησαν με την παρουσία του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κι εκπρόσωποι Αθλητικών και Πολιτιστικών Φορέων του τόπου.

Την βραδιά κόσμησαν με την μουσική τους η ορχήστρα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αχαρνών και μέλη χορευτικών Τμημάτων με τις παραδοσιακές του φορεσιές ενώ Ποντιακό χορό προς τιμή της Ελισάβετ Τελτσίδου παρουσίασαν παιδιά από το χορευτικό Τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ.

Εν κατακλείδι μένουμε συντονισμένοι!

Η Ελισάβετ αγωνίζεται την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 11:00 στον πρώτο γύρο γυναικών -70κ. Ενώνουμε τις προσευχές και τις ελπίδες μας και τις στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια.

Για μας εξάλλου που την παρακολουθούμε από τα πρώτα της πετυχημένα βήματα, είναι ήδη νικήτρια!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Νίκος Τσουκλίδης – Αναφορά στην πορεία της Ελισάβετ Τελτσίδου Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός για Ελισάβετ Τελτσίδου Νίκος Δαμάσκος για Ελισάβετ Τελτσίδου Νίκος Ηλιάδης Ομοσπονδιακός Προπονητής Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών (ΕΟΣ Αχαρνών) Εύα Μπάλιου Προπονητής ΕΟΣ Αχαρνών DURU GOGUA για Ελισάβετ Τελτσίδου Μέλος Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Κατερίνα Κατώπη Λυκιαρδοπούλου Μητέρα της Ελισάβετ Ελένη Περισίδου Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής Αρχιμανδρίτηςη π. Τίτος Χρήστου για Ευχές Σεβασμιώτατου Αθηναγόρα προς Ελισάβετ Τελτσίδου Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός τιμητική προσφορά σε Ελισάβετ Τελτσίδου Ολυμπιονίκης Ελισάβετ Τελτσίδου Ποντιακός χορός προς τιμή της Ελισάβετ Τελτσίδου από το Χορευτικό Τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΊΔΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου