Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σ.Ε.Β.Α.: Να συνδεθεί τώρα το ρεύμα σε σπίτι οικογένειας με μέλος που χρήζει σταθερής παροχής οξυγόνου! Κινητοποίηση την Πέμπτη 25 Ιουλίου στα Κεντρικά της ΔΕΗ


Τα σωματεία και οι φορείς του Μενιδίου βρεθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε κινητοποίηση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στους Αγ. Αναργύρους απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια συναδέλφου μας με άτομο που χρήζει σταθερής παροχής οξυγόνου λόγω κρίσιμων προβλημάτων υγείας.

Στην συνάντηση με την προϊσταμένη, επισημάναμε ότι η οικογένεια ζει από το 2019 χωρίς ρεύμα, αφού η εταιρία το έχει διακόψει λόγω οφειλής. Παρά το γεγονός ότι από το 2019 το ρεύμα είναι κομμένο το χρέος συνεχώς τοκίζεται, καθιστώντας το ποσό υπέρογκο και την αποπληρωμή αδύνατη αφού ο συνάδελφός μας, πρώην ελεύθερος επαγγελματίας, διαγνωσμένος με ποσοστό αναπηρίας 86%, έκλεισε την επιχείρησή του λόγω της οικονομικής κρίσης και το μόνο εισόδημα της οικογένειας είναι πλέον ένα επίδομα-ντροπή των 330 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τι η ΔΕΗ για να επανασυνδέσει το ρεύμα απαιτεί την άμεση εξόφληση του 30% του υπέρογκου χρέους (άνω των 15.000 ευρώ) και την αποπληρωμή του υπολοίπου σε 10 δόσεις.

Το γεγονός ότι διανύουμε περίοδο παρατεταμένου καύσωνα αυξάνει ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο για επιπλοκές στην υγεία των μελών της οικογένειας και κάνει την ανάγκη για άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων της επιτακτική.

Παρ’ όλα αυτά η εταιρία μέχρι και σήμερα αδιαφορεί μην κάνοντας έστω τον κόπο να απαντήσει.

Τα σωματεία και οι φορείς που υπογράφουμε δηλώνουμε ότι μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα με πρώτο αυτό της άμεσης επανασύνδεσης του ρεύματος, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!

Καλούμε σε νέα κινητοποίηση, αυτή τη φορά στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ

Αριστείδου 5-7, Αθήνα

Την Πέμπτη 25 Ιούλη στις 9.30 π.μ.

Απαιτούμε:


Την άμεση αποκατάσταση της παροχής ρεύματος στην συγκεκριμένη οικογένεια.


Διαγραφή των τόκων της οφειλής και μείωση της προκαταβολής σε ένα συμβολικό ποσό που θα μπορεί να καταβληθεί.


Την δυνατότητα μακροχρόνιας ρύθμισης της οφειλής της ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποπληρωμή με βάσει το εισόδημά της.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου