Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Tρία ζευγάρια Ρομά από το Μενίδι «σήκωσαν» το σπίτι Αστυνομικού στην Πάτρα εκμεταλλευόμενοι το καρναβάλι



Με σκοπό να κάνουν κλοπές σε σπίτια των οποίων οι ένοικοι διασκέδαζαν στην παρέλαση του Καρναβαλιού, πήγαν στην Πάτρα τρία ζευγάρια Ρομά από το Μενίδι και "σήκωσαν" από το σπίτι ενός αστυνομικού ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν 1.500 ευρώ, κοσμήματα και το υπηρεσιακό όπλο του.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ έλειψε από το σπίτι του στην περιοχή της Αγυιάς για να πάει το παιδί του να δει την παρέλαση και, όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί και το χρηματοκιβώτιο είχε κάνει φτερά. Αμέσως επικοινώνησε με την υπηρεσία του και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να αναγνωρίσουν τους δράστες χάρη στο οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Δύο από αυτούς συνελήφθησαν την Καθαρά Δευτέρα στην περιοχή του Μενιδίου από άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των χρημάτων που περιείχε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχαν "ξεφορτωθεί" σε σημείο της Πάτρας όπου εντοπίστηκε.

Οι δυο Ρομά μετήχθησαν στην Πάτρα για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων και εξετάζεται αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές κατά την διάρκεια του Καρναβαλιού. Ωστόσο, αναζητούνται ακόμη οι υπόλοιποι τέσσερις συνεργοί τους, κάποιος από τους οποίους έχει στην κατοχή του το κλεμμένο όπλο του αστυνομικού.




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου