Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αυθόρμητο γλέντι έστησε στην ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ μια παρέα νέων παιδιών από την Κρήτη



Η ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ειδικεύεται στο ελληνικό παραδοσιακό φαγητό κι αυτός είναι ο λόγος που η πελατεία της δεν προέρχεται μόνο από την Κρήτη, αλλά από όλη την Ελλάδα.
Το γνωστό μεζεδοπωλείο των Αχαρνών, που συμπληρώνει, αισίως, τριάντα χρόνια έντονης γαστριμαργικής παρουσίας έχει εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων που εκτιμούν τη μεσογειακή κουζίνα, την αυθεντική ρακή και το εκλεκτό κρασί.
Όμως ένα γεύμα ή δείπνο στην ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ μπορεί να επιφυλάξει τέρψη και εκτός του ουρανίσκου, ιδίως για τους νεότερους φίλους του μαγαζιού, οι οποίοι, συχνά-πυκνά στήνουν αυτοσχέδια γλέντια με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Παιδιά που φέρνουν μαζί τη λύρα, το λαούτο ή την κιθάρα τους για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη ατμόσφαιρα και να ενώσουν όλες τις παρέες σε μια.
Αυτό ακριβώς συνέβη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, όταν μια κρητική παρέα έκανε «κατάληψη» στο μαγαζί, φέρνοντας πρόωρα την άνοιξη. Έστησε ένα υπέροχο αυθόρμητο γλέντι που θα μείνει αξέχαστο στους εμπνευστές του, αλλά και σε εκείνους που είχαν την τύχη να το ζήσουν από κοντά. Και οφείλεται στον αυθορμητισμό των νέων ανθρώπων, αλλά και στη ζεστή φιλοξενία της ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑΣ, καθώς η οικογένεια Ζαφειράκη και οι συνεργάτες της έχουν δημιουργήσει ένα, πραγματικά, οικογενειακό κλίμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου