Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Βραβείο για την «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» στον Δήμο Αχαρνών στα “Training Awards για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023”

 


O Δήμαρχος Αχαρνών με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ανέφερε τα εξής: 

H βράβευση του Δήμου Αχαρνών στα “Training Awards για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023” ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και ένας ακόμα λόγος για να αισθανόμαστε υπερήφανοι!
Στο Δήμο μας απονεμήθηκε το βραβείο για την «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» και ειδικότερα για τη δράση εκπαίδευσης: «Κατασταλτικός έλεγχος δαπανών σύμφωνα με τα νέα διεθνή, ελεγκτικά πρότυπα».
Ο Δήμος Αχαρνών ακολουθεί την εποχή της τεχνολογίας και της επικοινωνίας και δε σταματά να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό, με επιμόρφωση, γνώση και εξειδίκευση επιτυγχάνοντας την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του δημότη που είναι και ο τελικός αποδέκτης όλων των προσπαθειών μας.
Συγχαίρω όλους τους συνεργάτες μου και ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές που μας τίμησαν με το βραβείο, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μιχάλη Χρηστάκη αλλά και το Γιάννη Νικλήτσα, Γενικό Διευθυντή του International Training Forum & Consulting, δυο ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά με το έργο και τη δράση τους. #Αχαρνές #Υπερήφανος_Δήμος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου