Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Βαθιά θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του Γιώργου Κουλόγιαννη - Επιβεβλημένη η συνέχιση του αγώνα του...


Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Αχαρνών ο θάνατος του Γιώργου Κουλόγιαννη που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το Σαββάτο 06/08/2022, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία των Αχαρνών.
Ο Γιώργος Κουλόγιαννης έδωσε επί σειρά ετών σκληρές μάχες για την πάταξη της παραβατικότητας, μέσα από τον Σύλλογο κατά της Εγκληματικότητας και της διακίνησης των ναρκωτικών, του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος.
Όραμα του υπήρξε, η μετεγκατάσταση του πολυδύναμου αστυνομικού τμήματος στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο της Αυλίζας με στόχο την πάταξη της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, στην πολύπαθη ομώνυμη συνοικία που αποτελεί “ορμητήριο” αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Οι παρεμβάσεις του μαζί με τα μέλη του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και τον Δήμο Αχαρνών προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ήταν πολυετείς. Ο αγώνας του ήταν συνεπής και διαρκής, χωρίς ωστόσο να τον δει να δικαιώνεται…
Τα συλληπτήρια μηνύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από φορείς της τοπικής κοινωνίας είναι πολλά και δείχνουν αν μη τι άλλο, πως τίποτα δεν πάει χαμένο.
Αναμφισβήτητα το καλύτερο μνημόσυνο για τον Γιώργο Κουλόγιαννη είναι η συνέχιση και η δικαίωση του αγώνα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου