Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία οι «Βραδιές Πολιτισμού». Πολιτισμός για όλους και σε κάθε γωνιά των Αχαρνών


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν την Παρασκευή 26 Αυγούστου, οι «Βραδιές Πολιτισμού» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».Το φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.ΚΕ.Α) συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά και φιλοξενεί ένα πλούσιο πολιτιστικό υπερθέαμα, με θεατρικές παραστάσεις που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και συναυλίες από διακεκριμένους καλλιτέχνες. Μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού που φέρνει μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου τις Αχαρνές, στο επίκεντρο της πολιτιστικής σκηνής.

Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού», Παρασκευή 26 Αυγούστου το κοινό απόλαυσε την πολυσυζητημένη ηρωίδα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ένα χαρακτήρα σταθμό στη σύγχρονη δραματουργία, σε μια παράσταση με εξαιρετική σκηνοθεσία που συγκίνησε όλους τους θεατές.
Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, Σάββατο 27 Αυγούστου συνεχίστηκε με την ξεκαρδιστική κωμωδία του Ιωάννη Βασιλειάδη «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη» ενώ την Κυριακή 28 Αυγούστου οι «Βραδιές Πολιτισμού» παρουσίασαν την παράσταση «Θέλει τέχνη ο έρωτας» που ενθουσίασε το κοινό.

Οι φίλοι του πολιτισμού απ΄όλη την Αττική έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο τα πολιτιστικά δρώμενα που παρουσιάζονται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Θρακομακεδόνων αλλά και στο Αμφιθέατρο Σοφοκλής, στον Κόκκινο Μύλο. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ήδη, μεγάλη.

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2102478507, 2102400850 & 860 και 6936013476

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου