Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ καθώς και οι προπονήσεις για την νέα χρονιά 2022-2023

 

Έναρξη Αθλητικής Χρονιάς 2022-23!

 



Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ “ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ”, καθώς και οι προπονήσεις για την νέα χρονιά 2022-2023.

   Η σοβαρή και μεθοδική προπόνηση και το βάρος που δίνει ο σύλλογος στις υποδομές του, φέρνει καρπούς. Οι αθλητές εξελίσσονται και διαρκώς νέα παιδιά επιλέγουν την ομάδα μας για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από έμπειρους προπονητές.
Όλοι οι καινούργιοι αθλητές μπορούν να πάρουν μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις και να γνωρίσουν την ομάδα μας από κοντά. Η συνδρομή είναι χαμηλή, η εγγραφή δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει υποχρεωτική αγορά ρουχισμού.

Οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο, ενώ οι νέοι αρχάριοι αθλητές μπαίνουν σε μεταβατικά τμήματα, ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους. Η ομάδα μας εφαρμόζει εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης.

Υπάρχουν τμήματα αγωνιστικά προχωρημένα και ταυτόχρονα αρχάρια, για αθλητές όλων των ηλικιών, έτσι ώστε ακόμα και σε πιο μεγάλη ηλικία, να μπορούν τα παιδιά να προσαρμοστούν και να μάθουν τα βασικά, χωρίς καμία πίεση πρωταθλητισμού.




Τμήματα που λειτουργούν στον σύλλογο μας

  1. PROJUNIOR:  Ένα πρόγραμμα ‘’Παιχνίδι και Μπάσκετ’’ με χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες , για αγόρια και κορίτσια 4-7 ετών
  2. JUNIOR:   Aγόρια κορίτσια 8 -10 χρονών
  3. ΠΡΟΜΙΝΙ:  ΑΓΌΡΙΑ 10-11 ετών
  4. ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: Κορίτσια 10 -11 ετών
  5. ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ: Αγόρια 12 ετών 
  6. ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:  Αγόρια 13 ετών
  7. ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:  Κορίτσια 12-13 ετών
  8. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ –ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Κορίτσια 13-18 ετών
  9. ΠΑΙΔΙΚΟ: Αγόρια 14-16 ετών
  10. ΕΦΗΒΙΚΟ: Αγόρια 17-19 ετών
  11. ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ – ΜΑΜΑΔΕΣ  από 20 έως 101 ετών!!! Νέο

  Καμάρι του συλλόγου το αντρικό μας τμήμα, που μετά από 3 συνεχόμενες ανόδους αγωνίζεται πλέον στην Α΄ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ. Την περσινή χρονιά μάλιστα έκανε μια καταπληκτική πορεία, μπαίνοντας στα playoff ανόδου για την Γ ΕΘΝΙΚΉ κατηγορία.

Η ομάδα κορασίδων μας ανέβηκε σχεδόν αήττητη στην Β' κατηγορία ΕΣΚΑ, ενώ όλα τα αγωνιστικά τμήματα μας είχαν αξιόλογες πορείες.

Το αντρικό μας τμήμα ξεκίνησε ήδη προπονήσεις ενώ κορασίδες και παιδικό εφηβικό θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα την προετοιμασία τους, για τα πρωταθλήματα.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλες τις ομάδες, αθλητές προπονητές και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας!

  Σας περιμένουμε με χαρά να εντάξετε και το δικό σας παιδί στην όμορφη οικογένεια της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, όπου το μπάσκετ είναι χαρά και διασκέδαση πάνω απ’ όλα και κέρδος μας το χαμόγελο των παιδιών.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6945101669-6944398846
SITE: www.artemisbc.gr
EMAIL: artemisbc2010@gmail.com
FACEBOOK: Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου