Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΕΤΑΑ του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού


Mε τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Δημήτριο Μαραβέλια και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σπύρο Σπυρίδων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός στα πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων για τον Δήμο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις χρηματοδοτικές δράσεις που θα αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα, όπως το νέο ΕΣΠΑ, και ιδιαίτερα το εργαλείο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, το οποίο στην Περιφέρεια Αττικής θα φτάσει τα 400 εκ. ευρώ.

Επιπλέον συζητήθηκε η ενίσχυση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με μηχανικούς και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς στην ΕΕΤΑΑ λειτουργεί επανδρωμένη τεχνική υπηρεσία ως μηχανισμός βοήθειας των δήμων της χώρας.
Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αχαρνών τόνισε τα εξής: "Σήμερα συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ Δημήτριο Μαραβέλια και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σπύρο Σπυρίδων στα πλαίσια της συνεργασίας μας για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων για τον Δήμο μας.
Σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε με την ΕΕΤΑΑ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τις Αχαρνές και την ολιστική ανάπλαση της πόλης μας.Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Η πόλη μας αναπτύσσεται".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου