Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνάντηση Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων


Συνάντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, ο οποίος με ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook, ανέφερε τα εξής:
Στην πρόσφατη συνάντηση που είχα με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης.
Είχα όμως την ευκαιρία να τους ενημερώσω κι εγώ για τις δικές μας ενέργειες σε όλα τα θέματα που τους αφορούν, κυρίως όμως για τη σταθερή στάση μας να στεκόμαστε στο πλευρό τους και να προσπαθούμε διαρκώς για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Παράλληλα κατέστη ξεκάθαρο πως η Δημοτική Αρχή στηρίζει όλες τις νόμιμες διεκδικήσεις τους, αλλά δεν έχει ευθύνη για τις όποιες δικαστικές αποφάσεις. Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας αποτελούν άλλωστε συνοδοιπόρους μας στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο σε κάθε επίπεδο.
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως με τη συνεργασία μας μπορούμε να επιλύσουμε κάθε ζήτημα που τους απασχολεί, ούτως ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε απρόσκοπτα για το καλό της πόλης μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου