Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στην υγειά σας βρε παιδιά! Στην ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ τσούγκρισαν τα ποτήρια τους καθηγητές από Ρουμανία Πολωνία και Τουρκία

 
Με αφορμή το Πρόγραμμα Erasmus+ μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ρουμανία, την Πολωνία και την Τουρκία επισκέφθηκαν το Δήμο μας και το

14ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών το οποίο συμμετέχει με επιτυχία σε δράσεις και προγράμματα εξωστρέφειας που ενισχύουν τους δεσμούς των λαών.

Από την πλευρά τους, οι ξένες αντιπροσωπείες δήλωσαν ενθουσιασμένες από τη ξενάγησή τους στον Θολωτό Τάφο από το Τμήμα Αρχαιολογίας του Δήμου.

Δήλωσαν όμως ενθουσιασμένοι και από την ζεστή φιλοξενία του παραδοσιακού μεζεδοπωλείου της πόλης των Αχαρνών ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ όπου συναντήθηκαν για το γεύμα τους το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2022.

Εκεί απόλαυσαν τη ζεστασιά από το αναμμένο τζάκι, εκλεκτούς μεζέδες και φυσικά την γλυκόπιοτη τσικουδιά! Τα ποτήρια σηκώθηκαν ψηλά σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που κράτησε καλά για πολλές ώρες!

Κι επειδή οι αναμνηστικές φωτό μιλούν από μόνες τους, τα λόγια είναι περιττά!

Ιδού τι αποκάλυψε ο φακός της ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑΣ που για μια ακόμη φορά επελέγη (καθόλου τυχαία) ως ένα εκλεκτό στέκι. Ένας υψηλού επιπέδου προορισμός εστίασης, που αναδεικνύει το όμορφο “πρόσωπο” της πόλης των Αχαρνών αλλά και τους ισχυρούς δεσμούς του τόπου με την λεβεντογενιά Κρήτη, που αν μη τι άλλο, φημίζεται παγκοσμίως για τις ομορφιές, τις γεύσεις και τη φιλοξενία της!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου