Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στον “αέρα” του διαδικτύου το νέο Portal του Δήμου Αχαρνών  

 


Στον «αέρα» του διαδικτύου βρίσκεται πλέον το νέο portal του Δήμου Αχαρνών σε δοκιμαστική έκδοση για σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά από χρόνια ο Δήμος, πιστός στην υπόσχεσή του για μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, προχωρά μπροστά, κάνοντας το σημαντικότερο βήμα.


👩🏻‍💻 Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα είναι ένα έργο της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χρύσανθου Κόνταρη , η οποία αναμένεται να αποτελέσει σταδιακά μια μεγάλη πύλη εξυπηρέτησης των Δημοτών.

Με σύγχρονη αισθητική, δυναμικό περιβάλλον, μοντέρνο σχεδιασμό δημιουργήθηκε με στόχο να είναι φιλική σε κάθε χρήστη, άσχετα από την εξοικείωσή του με την τεχνολογία. Έτσι μπορεί να αναζητά εύκολα και γρήγορα πληροφορίες, να ενημερώνεται, αλλά κυρίως να εκμεταλλεύεται την απλοποίηση διαδικασιών της καθημερινότητας.

Το νέο portal του Δήμου είναι απόλυτα συμμορφωμένο με τους🛡κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), προσφέρει προσβασιμότητα σε άτομα ΑμεΑ, προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε συσκευής.

📇 Παράλληλα προσφέρει επιπλέον εφαρμογές, όπως η έκδοση πιστοποιητικών, τα οποία συνεχώς θα αυξάνονται, η δυνατότητα διατύπωσης αιτημάτων και καταγγελιών, αλλά και ένας 🖼 οδηγός πόλης, που θα ενημερώνεται διαρκώς.

Περιηγηθείτε στο νέο website του Δήμου μας
↪️ https://www.acharnes.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου