Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης ο Κλήμης και η Κατερίνα


Στο νησί της Λήμνου και με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μύρινας Λήμνου, ένωσαν τις ζωές τους δύο αξιαγάπητα παιδιά της πόλης των Αχαρνών , o προϊστάμενος της ΣΤΑΣΥ και πρώην πρόεδρος του Αχαρνής Λ.Φ.Μ Κλήμης Κολιός με την εκλεκτή της καρδιάς του, δημοσιογράφο κι εκδότρια της εφημερίδας “Parnes News” Κατερίνα Παπασταματίου.

Ο γάμος του πανέμορφου ζευγαριού τελέστηκε την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου παρουσία του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών κ Πετρουπόλεως κκ. Αθηναγόρα, του Πρωτοσύγκελου Λήμνου π. Γερασίμου Πετρολέκκα και των Αρχιμανδριτών Τίτου Χρήστου, Ιωάννη Ράπτη, Κύριλλου Αλεξανδρόπουλου.

'Αξιος κουμπάρος της Κατερίνας και του Κλήμη  ο επιστήθιος φίλος τους,  Αριστος Αριστείδου δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού κι επίτιμος δημότης Αχαρνών.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους βρέθηκαν, ο Δημαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η Πρόεδρος της Αρωγής Μαρία Μπούκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι που διατηρεί δεσμούς ζωής με το νησί της Λήμνου καθώς εκεί ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά τα αγαπημένα αδέλφια της Κατερίνας, παρέθεσε γεύμα στο Cavo Del Mare μεταξύ λίγων συγγενών και φίλων.

Οι φωτογραφίες φέρουν την υπογραφή του συντοπίτη μας, Τάσου Μπαλάσκα.













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου