Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στην παραδοσιακή ταβέρνα του Μήτση οι “Παλαιστές”!

Η εμβληματική τοιχογραφία σήμα κατατεθέν του "Μήτση" - Υπέροχο έργο του Χρήστου Τσεβά 

Σε μια από τις πιο γνωστές γωνιές του Μενιδίου, που εκτός από το καλό φαγητό τη χαρακτηρίζει και ο Πολιτισμός, βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ 12 Σεπτεμβρίου οι… “Παλαιστές” !

Πρόκειται για τους συντελεστές της ομώνυμης θεατρικής παράστασης του εξαίσιου έργου του Στρατή Καρά, που ανέβηκαν στη σκηνή του θεάτρου “Μίκης Θεοδωράκης”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Βραδιές Πολιτισμού” του Δήμου Αχαρνών.

(Για λεπτομέρειες δείτε εδώ https://menidiatis.blogspot.com/2021/09/blog-post_22.html)

Καλεσμένοι της συντοπίτισσας μας ηθοποιού Γιάννας Μαλακατέ και τους Δικηγόρου Δημήτρη Μίχα ο σκηνοθέτης της εξαιρετικής παράστασης Παντελής Παπαδόπουλος και οι σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί του θεάτρου “Πρόβα”, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας κ.α. απόλαυσαν τη Μενιδιάτικη φιλοξενία στον υπέροχο κήπο του “Μήτση”.

Εκτός από τους εκλεκτούς μεζέδες και το καλό κρασί, θαύμασαν τις μοναδικές τοιχογραφίες που κοσμούν εξωτερικές και εσωτερικές γωνιές της παραδοσιακής ταβέρνας και φέρουν την υπογραφή του λαϊκού μας ζωγράφου, Χρήστου Τσεβά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδαιτυμόνες "Παλαιστές", ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβρη, που η παράσταση θ’ ανέβει στη σκηνή του θεάτρου “Πρόβα”.


Όμορφες γωνιές του "Μήτση" διά χειρός Χρήστου Τσεβά 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου