Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πάει σε Εκλογές ο Σ.Ε.Β.Α. από 12 έως 15 Ιουλίου


 

Δελτίο Τύπου

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Β.Α.

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συναδέλφους ότι οι εκλογές του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αχαρνών θα διεξαχθούν:

  • Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουλίου, καθημερινά από τις 5 μ.μ. μέχρι και τις 9 μ.μ., στα γραφεία του Σ.Ε.Β.Α., Α. Μουστακάτου 2 & πλατεία Αγ. Νικολάου, Ά όροφος.
  • την Πέμπτη 15 Ιουλίου από τις 5 μ.μ. μέχρι και τις 9 μ.μ., στο ΠΟ.ΚΕΝ Αχαρνών, στον Κόκκινο Μύλο, Φιλαδελφείας 217 & Κεφαλληνίας.
Μέσα από τις εκλογές θα αναδειχθεί νέο Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. και αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (Ο.Β.Σ.Α.).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές. Ενημερώνουμε ότι θα ληφθούν και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.

Ψηφίζουμε με:
  • την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Σ.Ε.Β.Α. Τυχόν εκκρεμότητες σε σχέση με τις συνδρομές, για όλους όσους είστε ήδη τακτικά μέλη, μπορούν να τακτοποιηθούν ακόμα και την ίδια ημέρα.

Κάθε συνάδελφος που επιθυμεί να υποβάλλει την υποψηφιότητά του για το νέο Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. αλλά και για αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, έχει δικαίωμα μέχρι και την Κυριακή 04.07.2021 και ώρα 9 μ.μ., είτε με αποστολή mail στο sebaharnon@yahoo.gr, είτε με συνεννόηση στο τηλέφωνο του Σ.Ε.Β.Α.: 6937898200.

Η Εφορευτική Επιτροπή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου