Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Survivor: Έφυγε η Χριστίνα Κεφαλά - H brand ambassador από το Μενίδι, το My Style Rocks και o στίβος της ζωής της

H Χριστίνα Κεφαλά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από το reality επιβίωσης. Survivor: Έφυγε η Χριστίνα Κεφαλά -

 H brand ambassador από το Μενίδι, το My Style Rocks και o στίβος της ζωής της Εκείνη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε ότι ήταν η παίκτρια που αποχωρεί και λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες της, ανέφερε φανερά συγκινημένη: "Ο κόσμος μίλησε. Και για την ομάδα μου χαίρομαι. Χαίρομαι που μείνανε τα παιδιά. Αναμενόμενο ήταν. Είμαι λίγο χρόνο στο παιχνιδι… Όλα θα μου λείψουν αλλά με περιμένει και η ζωή μου οπότε όλα καλά”.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr/people-style/


Να τονίσουμε ότι στον τελευταίο της αγώνα στο Surivor η Χριστίνα πήρε τη νίκη που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της, οπότε φεύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού ήταν η τελευταία παίκτρια που έδωσε τον πιο κρίσιμο πόντο στους Μπλε και κέρασε τους συμπαίκτες της φιλέτο μοσχαράκι.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

Η 28χρονη brand ambassador από το Μενίδι

Η Χριστίνα Κεφαλά έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Πέρασε "στριμωγμένα" παιδικά χρόνια καθώς η οικογένειά της ήταν δύσκολα οικονομικά. Ωστόσο, η ίδια στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της και έκανε τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Έχει εργαστεί ως φωτομοντέλο, ως υπεύθυνη σε χώρους εστίασης αλλά και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής.

Στο instagram συστήνεται ως brand ambassador και fitness girl.

Το γυμνασμένο σώμα της οφείλεται στο γεγονός ότι από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- αλλά και με τον στίβο. Και τα τελευταία χρόνια δεν παραλείπει την καθημερινή της εκγύμναση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

Το ταξίδι στο My Style Rocks

Μπορεί στο Survivor να την είδαμε να τρέχει, να πηδάει, να κολυμπάει και να προσπαθεί να πετύχει τους στόχους στον στίβο των αγωνισμάτων του "Survivor", ωστόσο πριν από μερικούς μήνες η Χριστίνα Κεφαλά άλλαζε καθημερινά το στιλ της για τις ανάγκες του "My Style Rocks", όπου επίσης δοκίμασε την τύχη της.


Τότε, ούτε καν περνούσε από το μυαλό της το φακόρυζο, καθώς η τηλεοπτική ενασχόλησή της αφορούσε ως επί το πλείστον τη μόδα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

"Είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω…"

Μπορεί το ταξίδι της στο Survivor να ολοκληρώθηκε πρόωρα, ωστόσο η Χριστίνα Κεφαλά πρόλαβε να μας χαρίσει επικές ατάκες κατά τη διάρκεια παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Πριν μερικές εβδομάδες, η 28χρονη είχε μια έντονη λογομαχία με την Καρολίνα, τονίζοντας πως… είναι από το Μενίδι και δεν μασάει!

"Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό".

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

Μια ημέρα πριν την αποχώρησή της από το Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό τα προσόντα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες του reality. Ειδικότερα, η 28χρονη υποστήριξε, ότι σε αντίθεση με τα πολύ γυμνασμένα σώματα των συμπαικτριών της, εκείνη διαθέτει το πιο θηλυκό, με το στήθος της να αποτελεί το… "όπλο” της.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου