Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΚΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: Αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη τον σύντροφο Γιώργο Ταϊρίδη

Πηγή: https://www.902.gr/

Οι Κομματικές Οργανώσεις Μενιδίου αποχαιρετούν με μεγάλη θλίψη το σύντροφο μας Γιώργο Ταϊρίδη, που «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Ο Γιώργος Ταϊρίδης γεννήθηκε το 1941, από τα 14 του βγήκε στο μεροκάματο δουλεύοντας στην οικοδομή. Στα μέσα του 1970 ήρθε σε επαφή με το Κόμμα και το 1978 οργανώθηκε στη ΚΟΒ Oικοδόμων στην Καλλιθέα. Το 1984 εκλέγεται ταμίας στο συνδικάτο οικοδόμων Καλλιθέας.

Το 1994 συνδέεται με τη τη ΚΟΒ Οικοδόμων Μενιδίου, αφού μαζί με την οικογένειά του μετακομίζουν στο Μενίδι. Το 1999 περνάει στην ΚΟ της συνοικίας ως συνταξιούχος πια, μάλιστα για κάποια χρόνια χρεώνεται Γραμματέας στην ΚΟΒ. Σπίτι το σπίτι με το «Ριζοσπάστη» μαζί με άλλους συντρόφους διευρύνει τον κύκλο των φίλων των Κόμματος, πρωτοστατεί στη δράση για τα λαϊκά προβλήματα.  Ακόμα και το τελευταίο διάστημα, που ο σύντροφος δε μπορούσε να βγει εξόρμηση λόγω της υγείας του, έπαιρνε τηλέφωνο για να σιγουρέψει πως ο «Ριζοσπάστης» θα φτάσει στον κόσμο μας, γιατί όπως έλεγε "δεν πρέπει να αργούμε σύντροφοι, οι οπαδοί του Κόμματος περιμένουν να πάρουν «Ριζοσπάστη», περιμένουν να μάθουν τα νέα τους".

Το 1999, με εντολή του Κόμματος, ο σύντροφος με αποφασιστικότητα μπαίνει μπροστά για την ίδρυση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μενιδίου στο οποίο διετέλεσε και πρόεδρος μέχρι το 2014.

Όπως είχε πει ο σύντροφος σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο «Ριζοσπάστη» ως μέλος του Σωματείου συνταξιούχων «είμαστε όρθιοι, δίνουμε τη μάχη καθημερινά. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του συντρόφου μας, καταλήγουν οι ΚΟ Μενιδίου του ΚΚΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου