Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έκτακτη Ανακοίνωση ΣΕΒΑ: Στον Δήμο μας ισχύει ότι και στην υπόλοιπη Αττική!

 



ΕΚΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη γιατί δεν ενημερώνει τους μικρούς επαγγελματίες για το τι ισχύει με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της περιοχής. Μετά από παρέμβαση του ΣΕΒΑ στην Δημοτική Αρχή μας ενημέρωσαν ότι είναι σε ισχύ το νέο ΦΕΚ.

Το ΔΣ του ΣΕΒΑ ανακοινώνει στα μέλη του, το σύνολο των μικρών επιχειρήσεων του Δήμου μας, ότι μετά την έκδοση του ΦΕΚ με «Αριθμό Δ1α/Γ.Π.οικ.: 6877 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00» ισχύουν τα κάτωθι:

Στον Δήμο μας ισχύει ότι ισχύει και στην υπόλοιπη Αττική, δηλαδή προαιρετικό ωράριο λειτουργίας για όσες επιχειρήσεις δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία τους από τις 07:00 π.μ. έως και τις 08:00 μ.μ. . Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 09:00 το βράδυ έως τις 05:00 το επόμενο πρωί.

Σχετικά αναφέρουμε τα άρθρα του σχετικού ΦΕΚ άρθρο 3 παράγραφος 2 και άρθρο 14 παράγραφος 4 εδάφιο ε.

Στο εν λόγω ΦΕΚ άρθρο 1 , υποπαράγραφο 1Β στο σχετικό πίνακα στα ανά πεδίο δραστηριότητας και επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης, στις στήλες 22 και 25 αναφέρονται οι τρόποι λειτουργίας των επιχειρήσεων μας όπως ισχύουν τα μέτρα προστασίας. Δίνουμε σύσταση στους συναδέλφους όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο λειτουργίας προς αποφυγή τσουχτερών προστίμων από τυχόν κρατικούς ελέγχους.

Επιπλέον περιμένουμε ακόμη τα πραγματικά μέτρα της στήριξης των μικρών επιχειρήσεων για τις επιπτώσεις της επιδημίας στην δουλειά μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία όπως επικοινωνήσετε με τον σύλλογο, όπως επίσης μπορείτε να δείτε τα σχετικά στην ιστοσελίδα του ΣΕΒΑ μαζί με το ΦΕΚ.

Το ΔΣ του ΣΕΒΑ


Σ.Ε.Β.Α.

Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών

Α. Μουστακάτου 2 και πλατεία Α.γ. Νικολάου Ά όροφος, Αχαρναί,

Τ.Κ. 13674 Τηλ. 6937 898200

Α.Φ.Μ. 999900807 Αριθμός Πρωτοδικείου Αθηνών 4847

E-mail: sebaharnon@yahoo.gr

www.sevaharnon.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου